Työtasot

Kosket siihen miljoonia kertoja. Katsot sitä tuhansia tunteja. Voitelet sillä satoja eväsleipiä. Läikytät sille. Lasket kattiloita sen päälle. Istut sille. Itket ja naurat sen äärellä. Kuuntelet sen vieressä. Parannat sen äärellä maailmaa. Ja elät elämääsi sen kanssa. Eikö se siis ansaitse olla huolella valittu? Kvikillä on suuri valikoima monista eri materiaaleista valmistettuja, eri tavoin muotoiltuja ja eri hintaluokissa olevia työtasoja. Autamme sinua valitsemaan sinun ja perheesi tarpeita vastaavan työtason. Tällä sivulla voit nähdä kaikki työtasotyyppimme ja löytää inspiraation oikeaan valintaan.

Mikä työtaso minun tulisi valita?

Mikä on oikea työtaso sinulle?

Kun olet valitsemassa työtasoa, on tärkeää ottaa huomioon monta seikkaa – olit sitten valitsemassa tasoa kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai keittiöön. Työtaso on hallitseva elementti huoneessa kuin huoneessa, ja sillä on suuri merkitys kokonaisvaikutelman kannalta. Mieti miten työtasoa käytetään päivittäin, miten paljon aikaa ja energiaa haluat käyttää sen puhdistukseen ja kunnossapitoon sekä luonnollisesti mitä muotoilua, väriä ja materiaalia suosit. 

Olemme laatineet oppaan, jolla autamme sinua tekemään tason valintaan liittyvät päätökset. Tutustu materiaaleihin laminaatista keraamiseen ja lue eri materiaalien eduista ja huonoista puolista. Ja opi miten työtaso voi vaikuttaa sinun ja perheesi arkeen. 

Opas täydellisen työtason valintaan