Lisätilaa kvikin XL- ja XXL-kalusteilla.

Haluatko päästä helposti käsiksi kaikkeen mehulingosta sauvasekoittimeen? Kvikin XXL-kaapeilla saat 20 % enemmän pöytätilaa ja 40 % enemmän säilytystilaa kaapeissa ja laatikoissa. Näin saat kaikki tavarat pois silmistä ja säilytät samalla täydellisen yleiskuvan.

Katso mahdollisuutesi täältä

Korkeakaapit tarjoavat monia mahdollisuuksia.

Tarvitsetko paljon säilytystilaa keittiössä? Korkeakaappi on silloin fantastinen ratkaisu. Korkeakaappiin voit piilottaa jääkaapin, siivoustarvikkeet tai keittiökoneet. Upottamalla korkeakaapit seinään vähennät niiden näkyvyyttä ja teet niistä osan huonetta.

Verhoile kaappisi oikein.

Keittiöovet altistuvat kaikelle, kulinaarisista kokeiluista lähitaisteluun lasten lelujen kanssa. Keittiöovien on kestettävä vuosia ja tämä asettaa suuria vaatimuksia laadulle ja muotoilulle. Kvik-keittiöovet valmistetaan vahvoista ja kestävistä materiaaleista.

Tutustu ovivalikoimaamme täällä

CIMA dark oak

10 613 €

50 % ei ole varma siitä, mitä on takimmaisena keittiökaapeissa.

Tunnistatko tässä itsesi? Siksi laatikot ovat erinomainen ratkaisu uuteen keittiöösi. Laatikot antavat täyden yleiskuvan – joten löydät aina sen mitä etsit.

Hanki yleiskuva keittiölaatikoilla

Vetimet.

Vetimillä on suuri merkitys kokonaisuuden kannalta – mutta niiden on oltava myös toimivia. Valikoimamme ulottuu klassisista nuppikahvoista pitkiin ja sulaviin teräsvetimiin.

Katso vedinvalikoimamme

Integroidut kodinkoneet.

Anna keittiölle viimeistelty look “pakkaamalla” kodinkoneet samaan upeaan muotoiluun kuin muut kaapit ja laatikot. Näin peität näkyvistä tylsät valkoiset jääkaapinovet ja piilotat helposti astianpesukoneen. Integroidut kodinkoneet voivat tehdä keittiöstäsi ergonomisemman: Asenna uuni uuteen korkeakaappiin eikä sinun tarvitse enää kumarrella mehukkaan paistin ja muiden herkkujen perässä.

Katso Kvikin suuri kodinkonevalikoima täällä