tuotteet

Hoitotuotteet

Cleaner, laminate/stone/steel

Cleaner, laminate/stone/steel

Hoito- ja huoltotuote, 50 x 50 x 175 mm

26,99 €

Vain myymälässä
Wood oil Nature,250 ml Supreme

Wood oil Nature,250 ml Supreme

Hoito- ja huoltotuote, 50 x 50 x 195 mm

30,00 €

Vain myymälässä
Wood oil White, 250 ml Supreme

Wood oil White, 250 ml Supreme

Hoito- ja huoltotuote, 50 x 50 x 195 mm

35,01 €

Vain myymälässä
Pidennä työtasosi käyttöikää

Hanki keittiösi työtasosta paras hoito:

Keittiö on usein kodin keskeinen huone, ja keittiön työtaso on yksi haavoittuvimmista pinnoista. Jotta työtaso pysyisi huippukunnossa ja suojaa sitä vaurioilta ja ikääntymiseltä, on tärkeää valita oikeanlainen hoitotuote. Tässä on yleiskatsaus joistakin suosituimmista puisten keittiötasojen hoitotuotteista.

Puuöljy on yksi yleisimmistä puisten työtasojen hoitotuotteista. Se tunkeutuu puuhun ja suojaa sitä kosteudelta ja vaurioilta antaen samalla työtasolle kauniin kiillon. Puuöljyä on useita erilaisia, mukaan lukien valkoinen puuöljy, harmaa puuöljy ja musta puuöljy.

Kiviöljy on vaihtoehto puuöljylle, joka on erityisesti suunniteltu suojaamaan kivitasoja kosteudelta ja vaurioilta. Se on helppo levittää ja jättää kiiltävän pinnan.

Värillinen puuöljy on toinen vaihtoehto tavalliselle puuöljylle. Se antaa työtasolle intensiivisen värin ja suojaa samalla puuta.

Kun työskentelet sisätilojen puisten työtasojen kanssa, on tärkeää valita puuöljy, joka on suunniteltu erityisesti sisäkäyttöön. Nämä puuöljyt koostuvat usein kosteutta kestävistä ainesosista suojaamaan puuta kosteudelta ja vaurioilta.

Kaiken kaikkiaan on monia vaihtoehtoja oikean puuöljyn tai kiviöljyn valitsemiseksi keittiön työtasolle. On tärkeää valita työtasollesi ja tarpeisiisi sopiva tuote. Puun suojaamisen lisäksi oikea puuöljy antaa työtasolle kauniin kiillon ja kauniin viimeistelyn sekä pidentää työtasosi käyttöikää.