Massiivipuu

Valitse massiivipuinen työtaso, kun haluat antaa skandinaaviselle keittiöllesi kauniin ja orgaanisen ilmeen. Pienellä määrällä öljyä ja hellällä hoidolla massiivipuutyötaso pysyy uuden keittiösi kauniina luonnollisena keskipisteenä vuosien ajan.
Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

Orgaaninen ja elävä tuote

Massiivipuinen työtaso on elävä ja orgaaninen tuote - puu voi siksi laajentua ja siirtyä hieman. Se on osa luonnollisen ja orgaanisen materiaalin viehätysvoimaa. Ajan myötä puutyötaso tummuu ja väri tasaantuu.

Puinen työtaso on muista poiketen helppo kunnostaa itse. Naarmuuntuneen pinnan voi hioa nauhahiomakoneella aivan sileäksi.

Puutyötason puhdistaminen

Myönnetään - puiset työtasot voivat vaatia enemmän huolenpitoa kuin muut työtasot. Useimmissa tapauksissa kevyt öljyäminen pari kertaa vuodessa riittää. Käytä mieluusti pellavaöljyä, joka tunkeutuu syvälle puuhun ja suojaa pinnan lialta ja pölyltä.

Puisen työtason öljyäminen varmistaa, että työtaso hylkii tahroja ja likaa päivittäisessä käytössä. Siksi työtason säännöllinen öljyäminen hyvällä öljyllä on hyvä idea. Puutyötaso kannattaa öljytä 2-4 kertaa vuodessa – silloin se säilyttää upean ulkonäkönsä vuodesta toiseen.

Öljy voi antaa työtasollesi hehkua ja korostaa puun syyrakennetta. Ja muista, että kenelläkään muulla ei ole aivan samannäköistä tasoa!

Valkoinen keittiö massiivipuutasolla ja sisäänrakennetuilla laitteilla