Kompaktilaminaatti

Jos haluat vahvan ja edullisen, ja kuitenkin tyylikkään työtason, kompaktilaminaatti on erinomainen valinta. 12 mm paksuisena kompaktilaminaatti on varma sijoitus. Ultraohut työtaso luo tyylikkään vaikutelman materiaalin luonnollisesta vahvuudesta ja helppohoitoisuudesta tinkimättä. Kompaktilaminaattia on saatavana useissa väreissä ja kuoseissa. Haluatko vaalean ja modernin? Vai tumman ja orgaanisen? Sinä päätät itse. Kompaktilaminaattityötasomme on helppo sovittaa keittiöösi ja keittiöunelmiisi – valittavanasi on suuri määrä erilaisia kuoseja.

NOLIAM white

4 671 €

Mitä on kompaktilaminaatti?

Toisin kuin laminaatti, kompaktilaminaatti on valmistettu paperista eikä lastulevystä. Erikoispaperi puristetaan suuressa lämmössä ja paineessa levyksi, ja lopputulos on erittäin kestävä, vaikka se on valmistettu paperista. Ylin ja alin kerros ovat värjättyä, melamiinilla kyllästettyä paperia, mikä tekee työtasosta kestävän ja helppohoitoisen.

Kompaktilaminaatin edut

  • Kulutusta kestävä materiaali
  • Kestää kuumuutta (maks. 110 astetta)
  • Helppo puhdistaa.

Vaikka työtaso kestää kuumuutta, suosittelemme, että käytät pannunalusia, sillä patojen ja kattiloiden lämpötila voi olla yli 110 astetta.

Puhdistusohjeet

Kompaktilaminaattityötaso on helppo puhdistaa. Päivittäiseksi puhdistuksesta riittää pyyhintä lämpimään veteen kostutetulla liinalla. Vältä hankausaineita sisältäviä tuotteita, koska ne voivat naarmuttaa työtason pinnan.
Vaikeisiin tahroihin voit käyttää yleispuhdistusainetta – muista pyyhkiä lopuksi puhtaalla liinalla. Kompaktilaminaatti kestää tavanomaisia puhdistusaineita, mutta se ei kestä väkeviä happoja ja emäksiä.