Kuvasto ja hinnasto.

Etsitkö modernia tanskalaista muotoilua, joka on yhtä kaunista kuin toimivaa? Löydä inspiraatio kuvastoistamme - etsitpä sitten uutta keittiötä, kylpyhuonetta tai vaatekaappia, meillä on etsimäsi tanskalainen design. Jos budjettisi on tiukka, tutustu hinnastoihimme, tulet yllättymään, kuinka paljon tanskalaista muotoilua saat rahoillasi. Ota mukava asento iPadin kanssa, avaa kuvasto ja inspiroidu. 

Jos haluat mieluummin oikean paperin tuntua, voit noutaa painetun kuvaston lähimmästä Kvik-myymälästäsi. Ja voit olla siitä hyvillä mielin, sillä käytämme Lessbon Scandia 2000-paperia, joka on Cradle to Cradle® -sertifioitu Gold-tasolla, mikä tekee siitä yhden maailman ilmastoystävällisimmistä papereista. 

Etsi myymälä lähelläsi.

Inspiroidu uutuuksistamme, designistamme sekä paljosta muusta.

Tilaa uutiskirjeemme niin saat inspiraatiota, tietoa kampanjoistamme ja uutisista sekä paljon muuta sähköpostiisi sekä sosiaalisessa mediassa.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme – lue lisää täältä.

Tilaa uutiskirjeemme täältä

AVOLIA clay

9 766 €

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.