Avoimet työpaikat.

Osana tiimiämme et vain luo, valmista ja myy keittiöitä, kylpyhuoneita ja vaatekaappeja. Autat ihmisiä, todellisia ihmisiä, kuten sinä ja minä, toteuttamaan keittiö- (tai kylpyhuone- tai vaatekaappi-) unelmansa.

Autat toimittamaan odotukset ylittävän ratkaisun, ja vielä yllättävän edulliseen hintaan. Joka päivä ratkaiset haastavia tehtäviä yhdessä lahjakkaiden ja ammattitaitoisten kollegoidesi kanssa riippumatta siitä, työskenteletkö yhdessä yli 175 franchise-myymälässämme tai pääkonttorissamme Tanskassa tai jossakin myyntitoimistossamme eri puolilla Eurooppaa.

Olemme yritys, joka on valmis muuttumaan eikä pelkää liikkua nopeasti ja reagoida muuttuviin aikoihin ja teknologioihin. Emmekä pelkää pitää hauskaa matkan varrella. 

Avoimet työpaikat myymälöissämme.

Etsimme jatkuvasti omistautuneita ja sitoutuneita kollegoita, jotka haluavat olla osa menestyvää nopeasti liikkuvaa yritystä. Oletko se sinä?

Katso avoimet työpaikat myymälöissämme.

Avoimet työpaikat pääkonttorilla.

Meillä on pääkonttorillamme Tanskassa erilaisia työmahdollisuuksia. Meillä on konttorit tehtaallamme Vildbjergissä ja ihana uusi sivukonttori Aarhusissa.

Katso kaikki avoimet työpaikat Kvikin pääkonttorilla

Etsimme franchise-yrittäjiä.

Unelmoitko niin omasta Kvik-myymälästäsi kuin mahdollisuudesta myydä tanskalaisia design-keittiöitä yllättävän edullisilla hinnoilla? Meillä on kunnianhimoiset kasvusuunnitelmat ja tarvitsemme sinua! Lue enemmän meidän franchise-konseptista.

Franchising-rekrytointi
Tiedät onnistuneesi, kun asiakas tulee jonkun suosituksesta: Myit naapureillemme keittiön, ja he ovat todella tyytyväisiä siihen.
Tobias, työntekijä Tanskassa.
Kirjaimellisesti

Hyvä paikka työskennellä.

Olemme niin motivoituneita olemaan loistava työpaikka, että teemme vuosittain työntekijäkyselyn mitataksemme heidän tyytyväisyyttään. Mittaamme heidän näkemyksiään johtamisesta, jokapäiväisestä työstä, työympäristöstämme ja mikä tärkeintä, suosittelisivatko he meitä loistavaksi työpaikaksi perheelleen ja ystävilleen. Tavoitteemme on 95 prosenttia ja tällä hetkellä olemme 90 prosentissa. Olemme ylpeitä siitä, mutta haluamme olla vielä parempia.  

Teemme yhteistyötä Great Place to Work -organisaation kanssa tämän vuosittaisen tutkimuksen suorittamiseksi, ja olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että saimme heiltä arvonimen Great Place to Work® vuonna 2022.