tuotteet

Kaappien lisäosat

17 Tuotteet

Lisää tilaa kaappiin älykkäillä kaappiratkaisuilla

Valitse oikea sisustus keittiön kaappiin:

Keittiön kaapin asettelu voi olla ratkaiseva optimaalisen tilankäytön ja keittiön työkalujen ja ainesosien yleiskuvan saavuttamisessa. Valittavana on monia erilaisia ​​kaappiratkaisuja, ja alla on joitain suosituimmista.

Keittiökaapin laatikko on hyvä tapa jakaa keittiön työkalut ja ainekset. On tärkeää valita laatikot, jotka sopivat kaappiisi kokoon, jotta saat kaiken irti tilastasi. Laatikoissa voi olla myös sisäänrakennetut järjestelyt, kuten vetoketjut ja lokerot ruokailuvälineille, ruukuille jne. Tämä helpottaa etsimäsi löytämistä ja keittiön siistinä pitämistä.

Keittiökaapin viiniteline on hyvä tapa säilyttää viinipullojasi. Viiniteline voi olla puusta tai metallista ja voi olla erikokoisia. On tärkeää valita viinihylly, joka sopii kaappiisi kokoon, jotta saat kaiken irti tilastasi. Puinen viiniteline on tyylikkäämpi kuin metalli, mutta se riippuu maustasi. Tärkeää on myös harkita, tarvitsetko viininjäähdytintä vai säilyttääkö viini normaalilämpötilassa. Tämä varmistaa, että sinulla on aina hyvä viinipullo tarjoiluvalmis.

Keittiökaapin lautaspidike on hyvä tapa säilyttää lautaset. On tärkeää valita lautaspidike, joka sopii kaappiisi kokoon, jotta saat kaiken irti tilastasi. Tämä helpottaa oikean lautasen löytämistä ja pitää lautaset siistinä ja järjestyksessä.

Keittiön kulmakaruselli on hyvä tapa hyödyntää kaapin nurkan tilaa. Karuselli voi olla erikokoista ja se voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten puusta tai metallista. On tärkeää valita kaappisi kokoon sopiva karuselli, jotta saat kaiken irti tilastasi. On myös tärkeää valita tarpeisiisi sopiva karuselli, olipa kyseessä lautasten, keittoastioiden tai ainesosien säilytys. Karuselli on myös hyvä ratkaisu kaapin takaosaan pääsemiseen ilman, että kaikkea tarvitsee vetää ulos.

Oikean kaappiratkaisun valinta vaatii harkintaa ja suunnittelua, mutta oikeilla kaappiratkaisuilla saavutat optimaalisen tilankäytön ja yleiskuvan keittiösi työkaluista ja aineksista. On tärkeää harkita tarpeitasi ja keittiön tilaa, jotta saat kaiken irti kaapin sijoittelusta.

Katso koko valikoimamme kaapistoja

Hyvin harkittu kaappiratkaisu tarjoaa mukavaa säilytystilaa keittiötarvikkeillesi. Säilytystila hyödynnetään optimaalisesti ja kaikki on lähellä sinua. Käytännöllisillä lokerikoilla on helppo löytää oikea paikka ruokailuvälineille, padoille, elintarvikkeille ja mausteille.