Miksi sinun pitäisi valita Kvik?

green

7 464 €

Mielestämme keittiön ostamisen pitäisi olla yhtä miellyttävää kuin keittiössä elettävän elämän. Kaikki illalliset, joita valmistat, myöhäisillan keskustelut ystävien kanssa viinilasillisten ääressä, lasten kotitehtävät pöydän ääressä, korttipelit - keittiö on elämäsi keskus.

Riippumatta siitä, ostatko keittiön, kylpyhuoneen vai vaatekaapin, olemme luotettava kumppanisi, joka tarjoaa kauniita, laadukkaita, tanskalaisia designtuotteita vastuullisista materiaaleista hintaan, johon sinulla on varaa.

Pyrimme aina tarjoamaan loistavaa asiakaspalvelua siitä hetkestä lähtien, kun astut myymäläämme, kunnes uusi keittiö, kylpyhuone tai vaatekaappi on täysin paikallaan ja käyttövalmiina.

Tanskalainen muotoilu.

Jokainen keittiömme on esimerkki tanskalaisen muotoilun periaatteista - toimiva ja kaunis yhdessä. Jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan, integroiduista vetimistä vastuullisista materiaaleista valmistettuihin sileisiin, mattapintaisiin pintoihin. 

green

7 464 €

Seisomme tuotteidemme laadun takana.

Valmistamme tuotteemme laadukkaista materiaaleista ja testaamme ne tiukasti varmistaaksemme niiden kestävyyden. Se tarkoittaa, että seisomme niiden takana pitkillä takuilla:

  • 5 vuotta työtasoille
  • 10 vuotta kaapeille, oville ja liukuoville
  • 25 vuotta liikkuville osille 
Lue takuistamme

Yllättävän edulliset hinnat.

Puhumme mieluummin tanskalaisesta muotoilusta, kestävyydestä ja hankkeestasi, mutta myönnettäköön, että kaikkien on puhuttava hinnasta. Hinnalla on merkitystä, ja siksi puhumme siitä joka päivä. Ja miksi teemme asioita eri tavalla, jotta hinnat pysyvät kohtuullisina. Pidämme ne myös läpinäkyvinä, jotta tiedät tarkalleen, mitä saat vastineeksi rahoillesi.

Lue lisää hinnoistamme

Välitämme seuraavasta sukupolvesta.

Olemme vakavissamme vastuullisuuden suhteen. Siksi laskemme CO2-jalanjälkemme ja kompensoimme sen, mitä emme voi muuttaa (kuten viimeisen dieselillä toimivan turvageneraattorin). Siksi käytämme keittiöidemme valmistuksessa mahdollisimman paljon vastuullisia materiaaleja ja tutkimme jatkuvasti, miten voisimme käyttää vielä enemmän. 

Lue lisää vastuullisuusmissiostamme

Voimme auttaa sinua rahoituksen kanssa.

Uusi keittiö on suuri investointi, ja siksi tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja. Olemme täällä toteuttamassa keittiöunelmasi. 

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista

dark oak

7 206 €

XXL -- enemmän edullisemmin.

Haastamme alan standardit. Yksi tärkeimmistä tavoista ovat XL-kaappimme. Ne tarjoavat 15 % enemmän säilytystilaa samaan hintaan. XXL-kaapeissamme saat 40 % enemmän tilaa vain hieman kalliimmalla. 

Lue lisää XXL:stä

Litteät paketit -- älykäs logistiikka.

Alussa huomasimme, että voisimme kuljettaa neljä kertaa enemmän keittiöitä jokaisessa kuorma-autossa, jos pakkaisimme ne litteisiin paketteihin. Siksi jokaisessa myymälässämme on oma verstas. Lähetämme keittiöt tehokkaimmalla tavalla, ja he kokoavat ne sinulle. Se on parempi ympäristölle ja meille kaikille. 

Tutustu tuotteisiimme