Laminaatti

Laminaattityötaso on oikea valinta, kun haluat toimivan, edullisen ja helppohoitoisen työtason, joka säilyttää kauniin ulkonäkönsä. Nykyaikainen laminaatti on erittäin kestävä materiaali, joka kestää sekä lapsia että innokkaita kokkeja. Valikoimassamme on paljon eri värisiä ja eri mallisia laminaattityötasoja – meillä on aivan varmasti sinunkin keittiöösi ja tyyliisi sopiva työtaso - oli se sitten klassinen vai romanttinen, kevyt vai moderni.

Mitä on laminaatti?

Laminaattityötason runkona on lastulevy, jonka pintaan on liimattu melamiinilla kyllästetty erikoispaperi. Tuloksena on upea kestävä ja helppohoitoinen työtaso.

Laminaatin edut

  • Vahva ja kulutusta kestävä
  • Kestää kuumuutta (maks. 110 astetta)
  • Helppo puhdistaa ja hoitaa.

Vaikka laminaatti kestää 110 asteen lämpötilan, älä koskaan laske kuumaa pataa tai kattilaa suoraan työtasolle, vaan pannunaluselle - näin levy kestää pitempään.

Puuetureuna

Saat kauniin yksityiskohdan lisäämällä käsittelemättömästä tammesta tai tummasta tammesta valmistetun puureunan laminaatti-, Kvik Touch- ja Kvik Core -työtasoihin.

Puhdistusohjeet

Laminaattityötaso on helppo hoitaa ja puhdistaa, kun pyyhit sen päivittäin puhtaaksi nihkeällä liinalla. Muista pyyhkiä punaviini-, karri- ja vastaavat tahrat saman tien, koska työtason pinta on avoin ja voi siten värjääntyä. Vaikeat tahrat voi poistaa yleispesuaineella.

Laminaattityötason arka kohta ovat saumat esim. nurkissa. Pidä tarkoin silmällä, ettei saumaan pääse liikaa kosteutta, koska se voi saada laminaatin pullistumaan.