Katso koko keittiön ovivalikoimamme

Ulkoisesti se saattaa näyttää vain etusarjalta. Tarkemmin tarkasteltuna huomaat kuitenkin aina eron Kvikin ja muiden etusarjojen välillä. Eihän ole mikään salaisuus, että etusarjojen on kestettävä melko paljon. Siksi valmistamme etusarjat - tavalliset, vetimettömät tai vedinuralliset - vain erittäin hyvistä ja kestävistä materiaaleista. Usko meitä - pitkällä aikavälillä tulet arvostamaan sitä. Katso koko ovivalikoimamme alla.

Hanki keittiöösi uusi ilme

Valitse oikeat eteiset ja kaapistoovet keittiöösi:

Keittiö on usein jokaisen kodin sydän, ja siksi on tärkeää, että keittiö on sekä hyvännäköinen että toimiva. Yksi tärkeimmistä asioista kunnostettaessa tai rakentaessa uutta keittiötä on etu- ja kaapin valinta. ovet.

Keittiön etuosat ovat kaappien ja laatikoiden näkyvä osa, ja ne on usein valmistettu puusta tai laminaatista. Uudet kaapistoovet voivat antaa keittiöllesi kokonaan uuden ilmeen ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa koko keittiötä. Valittavana on monia erityyppisiä keittiön julkisivuja moderneista ja minimalistisista perinteisempiin ja klassisempiin. Vain mielikuvituksesi on rajana.

Kaapin ovet ovat myös tärkeä osa keittiötä, sillä ne suojaavat kaappeja ja laatikoita pölyltä ja lialta pitäen samalla sisällön turvassa. Tavalliset kaapin ovet piilottavat sisällön ja säilyttävät yksinkertaisen ulkonäön. Mutta jos haluat näyttää kaappisi sisällön, kuten lasikokoelmasi tai astiasi, voit käyttää lasiseinäisiä ovia. Lasiset kaapin ovet ovat suosittu ratkaisu, koska ne tarjoavat avoimen ja ilmavan ilmeen, jolloin voit esitellä keittiön esineitä tai koriste-esineitä.

On tärkeää valita oikeat eteiset ja kaapin ovet keittiöösi, sillä se voi vaikuttaa merkittävästi keittiösi ulkonäköön ja toimivuuteen. On myös tärkeää ottaa huomioon etu- ja ovien materiaali, väri ja tyyli, sillä se vaikuttaa keittiön yleisilmeen.

Kaiken kaikkiaan etevien ja kaapin ovien valinta voi olla suuri päätös, mutta sillä voi myös olla suuri merkitys keittiösi ulkoasussa ja toimivuudessa. Joten, kun seuraavan kerran harkitset keittiösi remonttia, harkitse etuosien ja kaapin ovien vaihtamista - se voi antaa keittiöllesi kokonaan uuden ilmeen.

Kvik Bordo