Laatikot

Laatikot ovat tärkeä osa keittiötä. Ne tarjoavat tilaa keittiövälineille, pitävät kaiken järjestyksessä ja helpottavat keittiön arkea. Näet hyvän keittiölaatikon koko sisällön kertavilkaisulla, ja löydät helposti tarvitsemasi välineet.

Keittiöösi sovitetut keittiölaatikot.

Kvikissä voit koota oman ratkaisusi 20 - 120 cm leveistä laatikkomoduuleista, joista on luonnollisesti saatavana eri syvyisiä versioita. Yhdistele eri kokoisia moduuleja - näin luot tilaa sekä keittiökoneille että juhla-astiastolle.

Lisätilaa XL- ja XXL-laatikoilla.

Kvikin XL- ja XXL-laatikoissa on tilaa kaikelle. Kaikki Kvik-laatikot tarjoavat vähintään 15 % enemmän tilaa kuin muiden keittiövalmistajien laatikot. Me sanomme sitä XL-konseptiksi. Ja jos unelmoit vielä suuremmista tiloista, 40 % enemmän säilytystilaa tarjoavat XXL-laatikot ovat oikea ratkaisu.

Lue lisää XXL-kalusteista

Suunniteltu keittiösi arkea varten.

Kvikin keittiölaatikot on suunniteltu kestämään aktiivista keittiöelämää vuosien ajan. Niiden kantavuus on jopa 50 kiloa ja ne liukuvat kevyesti ja äänettömästi Soft Close -järjestelmän ansiosta. Olemme niin varmoja niiden kestävyydestä, että annamme Kvik-keittiölaatikoiden liikkuville osille 25 vuoden takuun.

Lue lisää takuustamme

Organisoi, lajittele ja luo järjestelmä keittiölaatikoihin.

Käytännöllisen sisustusjärjestelmän ansiosta löydät helposti oikean paikan aterimille, kattiloille, ruoka-aineille ja mausteille. Jaa laatikot selkeisiin ja joustaviin tiloihin muovista, bambusta tai teräksestä valmistetuilla sisustusjärjestelmillä. Käytännölliset laatikkomatot estävät tavaroiden liukumisen, kun avaat ja suljet keittiölaatikon.

Katso lisää keittiötarvikkeita

Sinun tyyliisi - pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Sovita keittiösi juuri omiin tarpeisiisi valitsemalla esim. erikoiskorkeat laatikot, integroidun valaistuksen tai upeat maitolasisivut. Saat upeaa ja pienintä yksityiskohtaa myöten käytännöllistä laatikkomuotoilua.