Keramiikka

Keraaminen työtaso on kestävin ja vastustuskykyisin vaihtoehto. Se on itse asiassa kovempaa kuin graniitti – eli se hylkii vielä paremmin tahroja ja naarmuja. Keraaminen työtaso on täydellinen aktiiviselle kokille, pienille apulaisille ja koko perheelle. Musta, valkoinen vai harmaa? Kvikissä on keraamisia työtasoja lukuisissa väreissä, joista löytyy sopiva kaikkiin keittiöihin – moderniin, retroon tai klassiseen maalaiskeittiöön.

Mikä on keraaminen työtaso?

Toisin kuin luonnonmateriaalit, kuten puu, marmori ja graniitti, keramiikka ei ole kiinteä aine, jota työstetään ja leikataan. Se on pehmeä massa, jonka aineosat takaavat vastustuskyvyn. Sitten massa poltetaan 1200 asteessa. Ja lopputuloksena on kestävin työtaso.

Keramiikan edut

  • Ei naarmuunnu
  • Kestää kuumuutta
  • Ei värjäydy kuumentuessaan
  • Helppo hoitaa ja puhdistaa

Tiesitkö, että keramiikka on sekä ympäristöystävällinen että kestävä materiaali? Se valmistetaan nimittäin luonnonmateriaaleista, kuten hiekasta, savesta, maasälvästä ja luonnollisista pigmenteistä. Keraaminen työtaso voi siten itse asiassa pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Keraamisen työtason puhdistusohjeet

Keraaminen työtaso on helppo hoitaa ja puhdistaa – useimmiten riittää, kun pyyhit sen käytön jälkeen puhtaaksi mikrokuituliinalla. Kun työtaso kaipaa mielestäsi tarkempaa käsittelyä, voit puhdistaa sen pesuaineilla, joiden pH-arvo on 4–6 tai 8–10. Älä käytä erittäin happamia äläkä valkaisuaineita sisältäviä puhdistusaineita. Koska keramiikka on täysin tiivis materiaali, sitä ei tarvitse kyllästää.