tuotteet

Valaistus

22 Tuotteet

Luo täydellinen tunnelma keittiöösi

Valitse oikea valaistus keittiöösi:

Keittiön valaistus on tärkeä tekijä oikean tunnelman luomisessa keittiöösi. Keittiössä voidaan käyttää useita erilaisia ​​valaisimia, kuten keittiövalaisimet, seinävalaisimet, kattovalaisimet, kohdevalot ja LED-valot.

Keittiövalaisimet ovat suosittu ratkaisu, koska ne voidaan ripustaa keittiön pöydän tai keittiösaarekkeen päälle ja valaista tietyn alueen. Nämä lamput voivat olla riipuksia tai kohdevalaisimia ja ne tarjoavat keskittyneen valon työtilaan. Kattovalaisimet ovat myös hyvä vaihtoehto, sillä ne voivat tarjota laajempaa valoa ja kodikasta tunnelmaa koko keittiöön.

Seinä- tai kattovalaisimet voivat olla myös hyvä ratkaisu keittiöön, varsinkin jos tilaa on vähän. Nämä valaisimet voidaan asentaa seinään tai kattoon ja niitä voidaan käyttää joko lisänä keittiön muihin valaisimiin tai yksinään.

Valo keittiön kaapin alla on toinen hyvä vaihtoehto keittiön kirkkauden lisäämiseen. Tämä valaisin voi olla LED-nauhojen tai kohdevalojen muodossa ja se voi auttaa valaisemaan kaapien alla olevan työtilan.

Kohdevalot ovat myös hyvä vaihtoehto keittiön valon lisäämiseen. Nämä valaisimet voidaan asentaa kattoon tai seinään ja ne voivat tarjota kohdennettua valoa keittiön tietyille alueille. LED-valaisimet ovat hyvä vaihtoehto myös keittiön valaistukseen, koska ne ovat energiatehokkaita ja tarjoavat kirkkaan ja viileän valon. LED-valaisimia voidaan käyttää monella eri tavalla, mukaan lukien keittiön valaisimissa, seinävalaisimissa ja keittiön kaappien alla.

Kaiken kaikkiaan on monia vaihtoehtoja oikean valon luomiseen keittiöön. On tärkeää miettiä, millaiset valaisimet sopivat keittiöösi ja mitkä keittiön alueet tarvitsevat lisävaloa. Valitsemalla oikeantyyppiset valaisimet ja sijoittamalla ne oikein voit luoda keittiöösi hyvän valaistuksen, joka on sekä toiminnallinen että esteettinen.

Katso koko valaistusvalikoimamme

Kvik tarjoaa laajan valikoiman valaisimia, jotta voit helposti luoda kodikkaan tunnelman keittiöön, kylpyhuoneeseen ja vaatekaappiin.