Neljäkymmentä ja upea!

Keittiöt oikeaan hintaan - vain 8 päivässä.

19. toukokuuta 1983

Kvik Køkkencenter, pieni tehdas Kibækissä, piti ensimmäisen avoimien ovien tilaisuutensa. Samana päivänä he toimittivat ensimmäisen Kvik-keittiön Orla Hansenille Grenåsta. Orla oli tilannut 10 keittiötä taloyhtiöhankkeeseen. 

Äskettäin perustetun yrityksen motto oli "Keittiöt oikeaan hintaan - vain 8 päivässä".

Kvikin perustaja Knud Troelsen ei ollut aivan aloittelija keittiöalalla. Itse asiassa hänen Kööpenhaminan teknillisessä instituutissa suorittamansa puutekniikan tutkinnon lopputyön aiheena oli keittiötehtaan perustaminen. Oltuaan muutaman vuoden toisen keittiöalan yrityksen vähimmäisosakkaana hän lähti omille teilleen, koska oli varma, että hänellä oli loistava idea. 

Sijoittajien, tavarantoimittajien ja pankin vakuuttaminen vaati hieman työtä, mutta hän sai heidät vakuutettua. Ja ei kestänyt kauan vakuuttaa myös vähittäismyymälät - alhaiset hinnat ja toimitukset 8 päivän kuluessa olivat aivan liian houkuttelevia. 

 

Myymme elämyksiä, emme vain keittiöitä, ja iloiset ja tyytyväiset asiakkaat ovat paras käyntikorttimme.
Knud Troelsen
Kvikin perustaja

Meidän pitäisi myydä keittiön iloa.

1992

Tanskan ensimmäiset Kvik-myymälät avautuvat. Tätä ennen Kvikin keittiöitä myytiin vähittäiskaupoissa, usein muiden merkkien rinnalla. 

Omien Kvik-myymälöiden avaaminen tarkoitti sitä, että pystyimme tarjoamaan konseptin, ilmeen ja kokemuksen, joka oli sama jokaisessa myymälässä. Kvikin keittiökeskukset antoivat meille mahdollisuuden kehittää ja näyttää asiakkaille, mistä Kvikissä todella oli kyse. Kuten Knud sanoi: "Keittiön ostokokemuksen pitäisi olla nautinto ja kaikki alkaa myymälöistämme." 

Master Store -konseptin mukaisesti rakennetut myymälät olivat olennainen osa visiota ja tapa erottaa tuotteemme muista keittiöbrändeistä. Knud näki tärkeimpänä tekijänä myymälän ihmiset - hymyilevänä, asiantuntevana, kiinnostuneena asiakkaista ja heidän unelmistaan. 

SeurusteluKeittiö®

1998

Saatat tuntea termin SeurusteluKeittiö®, mutta tiesitkö, että me keksimme idean jo vuonna 1998? Halusimme tehdä keittiöstä enemmän kuin vain kodin nurkkaan piilotetun käytännöllisen tilan. Halusimme avata sen ja tehdä siitä elämäsi keskipisteen, jossa kaikki hyvät hetket tapahtuvat - illalliset, peli-illat, kotitehtävät, nauru.

Konsepti kasvoi asenteeksi ja tavaksi luoda keittiöitä, jotka vastaavat elämäämme. Sen jälkeen olemme parantaneet toiminnallisuutta, muotoilua ja estetiikkaa. Olemme tehneet tämän luomalla monipuolisen malliston, kaappeja, jotka tarjoavat enemmän tilaa ja mahdollisuuden suuremmalle työtasolle oikealla korkeudella.

SeurusteluKeittiö® antaa sinulle mahdollisuuden tehdä keittiöstäsi kotisi sosiaalinen keskus.

White kitchen with a kitchen island and tall cabinets
Haluamme luoda sinulle parhaat puitteet, jossa voit tehdä kaikki ne asiat, jotka sinun on tehtävä jokapäiväisessä elämässäsi, tinkimättä kuitenkaan ajasta, jonka vietät läheistesi kanssa.
Jens Erik Nielsen
Tuotekonseptin & kehittäjä

MANO – ei rajoituksia

2004

Mano-keittiömallimme julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2004. Se on ollut bestseller siitä lähtien. Sitä on myyty monissa väreissä vuosien varrella - kiiltävän valkoinen, kiiltävän harmaa, vaalea puu, sera, himmeä valkoinen ja tummanharmaa. Tyylikkäät, klassiset linjat ja loputtomat mahdollisuudet eivät ole muuttuneet viimeisen 25 vuoden aikana. Se on todella ajatonta tanskalaista muotoilua. 

Nykyään sitä on saatavana valkoisena, tummanharmaana ja serana, joka on tumma puulook.

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

Mano vuosien varrella.

On tärkeää, että meillä on oikeat tuotteet oikeaan hintaan. Haluamme tyytyväisiä asiakkaita – riippumatta siitä, kuinka paljon kovaa työtä se vaatii.
Knud Troelsen
Kvikin perustaja

Tutustu tämän päivän keittiömalleihin

Mallit