Tanskalainen muotoilu ja ainutlaatuinen konsepti

Olemme ainutlaatuinen konsepti, jolla on hyvät ansaintamahdollisuudet, ja etsimme uusia franchising-yrittäjiä. Sinulla on oma yritys, jolla on vahva brändi, konsepti ja tiimi takanasi. Tarjoamme upean tuotteen, joka täyttää ihmisten unelmat tanskalaisesta design-keittiöstä, -kylpyhuoneesta tai -vaatekaapista – aina yllättävän edulliseen hintaan. Julkaisemme uusia tanskalaisia designtuotteita kahdesti vuodessa, joten tuotevalikoimasi on aina tuore ja ajan tasalla kuluttajien tarpeiden kanssa. 

 

Liity joukkoon

Oletko sinä uusi franchising-yrittäjä?

Nykyiset tilaisuudet

 

Hae nyt

Kvik yhdellä silmäyksellä

Olemme erilaisia

Olemme haastaneet keittiöalan perinteisen liiketoimintamallin jo yli 40 vuoden ajan. Annamme avoimen tarjouksen emmekä neuvottele, joten asiakkaat tietävät etukäteen, mitä he saavat rahoillaan.

Olet oma pomosi meidän tuellamme

Se on sinun yrityksesi, mutta sinulla on vahva yritys ja tiimi tukenasi. Autamme kaikessa: liiketoimintasuunnitelmasta toimitiloihin, markkinoinnista laskutukseen. Voit keskittyä tanskalaisten design-keittiöiden suunnitteluun ja myyntiin.

Yli 190 myymälää 12 maassa

Kvik Franchising-yrittäjänä liityt kasvavaan kansainväliseen verkostoon, jolla on yli 190 myymälää Euroopassa ja Aasiassa. Ja meillä on suuria laajentumissuunnitelmia, haluatko olla mukana niissä?

Keskitymme vastuullisuuteen

Ajattelemme vastuullisuutta tuotteissamme alusta alkaen – suunnittelemme keittiön koko elinkaaren ajaksi. Käytämme tuotteissamme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja ja etsimme jatkuvasti keinoja lisätä niiden käyttöä.

Olemme ainutlaatuinen konsepti, jonka tarkoituksena on tarjota asiakkaille yksinkertaisempi, läpinäkyvämpi ja nopeampi tapa saavuttaa unelmansa.

— Kvik visio
Kokemus

Onko sinusta joukkojen komentajaksi?

Olet yrittäjähenkinen ihminen, joka haluaa luoda elinikäisen suhteen asiakkaisiinsa. Kokemus keittiöalalta on eduksi, mutta ei edellytys. Lisäksi sinulla on oltava kokemusta myymisestä, ohjaamisesta, innostamisesta ja johtamisesta, ja haluat sitä lisää. On tärkeää, että sinulla on vahva persoonallisuus ja laskupää, jotta osaat hoitaa sekä ihmisiä että liiketoimintaa. On hyvä jos osaat ympäröidä itsesi vahvalla tiimillä – asiakkaan unelmakeittiön myynti ja asennus on monimutkainen projekti, ja siihen tarvitaan paljon hyviä ihmisiä koko prosessin ajan. 

Tutustu franchising-yrittäjiin

Ensimmäiset franchising-yrittäjämme Saksassa

Lue lisää heidän matkastaan

Sano kyllä keittiölle

Tutustu heidän tarinaansa

IT-insinööristä 2 myymälän omistajaksi

Lue miten Miguel yhdisti intohimonsa

Työntekijästä yrittäjäksi

Lue Tjadlindin tarina

Mikä ovat prosessi?

Jokainen matka on hieman erilainen, mutta vaiheet ovat aina samat. Sinä haet, sitten tapaamme paikallisessa maassa, ja jos se tuntuu meille molemmille sopivalta, teemme sopimuksen ja autamme sinua laatimaan liiketoimintasuunnitelmasi.

Voimme tarjota oikeudellista apua ja tukea rahoituksen hankkimisessa. Olemme luultavasti jo etsineet oikeaa paikkaa, mutta viimeistelemme sen yhdessä. Sitten aloitat harjoittelun

Sillä välin myymälänrakennustiimimme rakentaa myymälääsi tai uudistaa sen, jos otat haltuusi jo olemassa olevan myymälän. Sitten varmistamme digitaalisen markkinoinnin avulla, että sinulla on varauksia avajaispäivänä, ja sitten on aika avata myymäläsi.

Me pysymme rinnallasi ja autamme sinua matkan varrella. Olet oma pomosi, mutta me olemme tukenasi joka vaiheessa.

Hae nyt
Ota seuraava askel

Oletko valmis liittymään tiimiin?

Oletko kaiken lukemasi jälkeen valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti oman Kvik-franchising-yrityksen avaamista? Jos kyllä, haluaisimme kuulla sinusta. Hakemuksesi on luonnollisesti täysin sitomaton, ja se käsitellään luottamuksellisesti.

”Hakemuksesi on erittäin tervetullut. Puhutaan pian!"

— Katja Maria Juola, maajohtaja

Aloita matkasi tänään

Katso kuvia myymälöiden avajaisista eri puolilla Eurooppaa

Kvik Hoorn, Alankomaat

Kvik Hoorn -tiimi avajaisissaan marraskuussa 2023.

Kvik Fuengirola, Espanja

Kvik Marbellan tiimi avaa toisen myymälänsä – Kvik Fuengirolan vuonna 2023.

Kvik Hamburg Altstadt, Saksa

Avajaisista vuonna 2021.