Liity joukkoon

Oletko sinä uusi franchising-yrittäjä?

Ainutlaatuinen konsepti, houkuttelevat tuotteet

Olemme ainutlaatuinen konsepti, jolla on hyvät ansaintamahdollisuudet, ja etsimme uusia franchising-yrittäjiä. Sinulla on oma yritys, jolla on vahva brändi, konsepti ja tiimi takanasi. Tarjoamme upean tuotteen, joka täyttää ihmisten unelmat tanskalaisesta design-keittiöstä, -kylpyhuoneesta tai -vaatekaapista - aina yllättävän edulliseen hintaan.

Nykyiset tilaisuudet

Uudet myymälät: Tampere City, Seinäjoki, Jyväskylä, Lahti, Vaasa, Kuopio ja Turku City.

Vanhat myymälät, joihin etsitään uutta yrittäjää: 

Aloita matkasi tänään
Tule mukaan

Olemme kasvu-uralla

Kvik Franchising-yrittäjänä liityt kasvavaan kansainväliseen verkostoon, jolla on yli 185 myymälää Euroopassa ja Aasiassa. Ja meillä on suuria laajentumissuunnitelmia. Viimeisten viiden vuoden aikana olemme nähneet valtavaa kasvua, ja kiinnostus keittiöitä kohtaan on lisääntynyt. Olemme päivittäneet digitaalisia työkalujamme saadaksemme entistä enemmän ajanvarauksia ja myymäläkäyntejä.

  • Parhaiden myymälöiden liikevaihto on yli 7 € miljoonaa ja liikevoitto 8–10 %
  • Franchising-yrittäjän keskiansio vuonna 2021 oli 220 000 €
  • Neljä viidestä myymälästä saavuttaa taloudelliset tavoitteensa ensimmäisen vuoden aikana

Olemme yksi joukkue

Kvikin franchising-yrittäjänä et ole koskaan yksin. Olemme mukanasi joka vaiheessa - kaikki samassa tiimissä ja toisiamme tukien. Kehitämme ja julkaisemme säännöllisesti uusia tanskalaisia designtuotteita ja tuemme liiketoimintaasi vahvalla digitaalisella markkinoinnilla, joka tuo sinulle liidejä ajanvarausten muodossa. 

Tanskassa sijaitsevasta pääkonttoristamme käsin tuemme sinua kaikessa, mitä tarvitset myymälän hallinnointiin. Ryhdy franchising-yrittäjäksi, jos haluat liittyä mukaan mukaansatempaavaan kyytiin - jossa olemme mukana yhdessä. 

Olemme ainutlaatuinen konsepti, jonka tarkoituksena on tarjota asiakkaille yksinkertaisempi, läpinäkyvämpi ja nopeampi tapa saavuttaa unelmansa.

— Kvik visio
Kokemus

Onko sinusta joukkojen komentajaksi?

Olet yrittäjähenkinen ihminen, joka haluaa luoda elinikäisen suhteen asiakkaisiinsa. Kokemus keittiöalalta on eduksi, mutta ei edellytys. Lisäksi sinulla on oltava kokemusta myymisestä, ohjaamisesta, innostamisesta ja johtamisesta, ja haluat sitä lisää. On tärkeää, että sinulla on vahva persoonallisuus ja laskupää, jotta osaat hoitaa sekä ihmisiä että liiketoimintaa.

Työskentelet kovasti saavuttaaksesi hyviä tuloksia

Olet ulospäinsuuntautunut persoonallisuus ja edistyksellinen oma-aloitteinen henkilö, joka ei koskaan anna periksi. Näet pikemminkin mahdollisuuksia kuin ongelmia. Olet muutosten ja haasteiden suhteen edelläkävijä, innostunut mutta myös tietoinen siitä, että voimme aina olla parempia. Lisäksi haluat olla käytännönläheinen, vaikka et olisi koskaan aiemmin kokeillut tilannetta, koska luotat itseesi ja kykyihisi tehdä päätöksiä.

Sinä vaikutat

Kvikin franchising-yrittäjänä toimiminen edellyttää voimakasta intohimoa ja halua vaikuttaa asioihin. Olet hyvä antamaan työntekijöidesi tuntea, että he todella vaikuttavat, kun myymme tanskalaisia design-keittiöitä, kylpyhuoneita ja vaatekaappeja yllättävän edulliseen hintaan. Ja nautit siitä, että voit näyttää asiakkaille, kuinka paljon he saavat rahoilleen vastinetta, kun he ostavat keittiönsä Kvikiltä.

Erotumme joukosta antamalla ihmisille hyvän vastaanoton. Saamme ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, emmekä koskaan pakota asiakkaita ostamaan.

— Peter Verhaeghe
Kvik franchising-yrittäjä, Brugge, Belgia

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tiedämme, että omaan myymälään sijoittaminen ja franchising-yrittäjäksi ryhtyminen on suuri päätös ja että sinulla on epäilemättä paljon kysymyksiä. Olemme keränneet tähän muutamia niistä, joita kuulemme useimmin. 

Katso kuvia viimeaikaisista myymälöiden avajaisista eri puolilla Eurooppaa

Kvik Västerås Ruotsissa

Iloinen tiimi avajaisissa vuonna 2019.

Kvik Madrid Principe de Vergara Espanjassa

Kolmannen myymälämme avajaiset Madridissa vuonna 2021.

Kvik Hamburg Altstadt, Saksa

Avajaisista vuonna 2021.
Ota seuraava askel

Oletko valmis liittymään tiimiin?

Oletko kaiken lukemasi jälkeen valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti oman Kvik-franchising-yrityksen avaamista? Jos kyllä, haluaisimme kuulla sinusta. Hakemuksesi on luonnollisesti täysin sitomaton, ja se käsitellään luottamuksellisesti.

Aloita matkasi tänään