Liity joukkoon

Oletko sinä uusi franchise-yrittäjä?

Tule osaksi ainutlaatuista konseptia, joka tarjoaa hyvät ansaintamahdollisuudet Kvik franchise-yrittäjänä. Yhdessä toteutamme asiakkaiden unelmat tanskalaisesta design-keittiöstä, -kylpyhuoneesta ja -vaatekaapista - aina yllättävän edulliseen hintaan.

Nykyiset mahdollisuudet

Uudet myymälät: Jyväskylä, Lahti, Vaasa, Kuopio, Tampere City, Turku City ja Seinäjoki.

Nykyiset myymälät, joihin etsitään uutta yrittäjää: Tampere.

Hae täältä

Ole osa kasvavaa menestystarinaa.

Kvik on kasvava kansainvälinen verkosto, jolla on yli 180 myymälää Euroopassa ja Aasiassa. Viimeisten viiden vuoden aikana Kvik on kasvanut valtavasti, ja myymäläkäynnit ja verkkovaraukset ovat lisääntyneet voimakkaasti.

  • Parhaiden myymälöiden liikevaihto on yli 7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 8–10 %
  • Franchising-yrittäjän keskiansio vuonna 2021 oli 220 000 euroa*
  • Neljä viidestä myymälästä saavuttaa taloudelliset tavoitteensa ensimmäisen vuoden aikana

Olemme ONE TEAM.

Franchise-yrittäjänä et ole koskaan yksin. Olemme mukanasi joka vaiheessa - kaikki samassa tiimissä ja toisiamme tukien.

Tanskassa sijaitsevasta pääkonttoristamme käsin tuemme sinua kaikessa, mitä tarvitset myymälän hallinnointiin.

Erotumme joukosta antamalla ihmisille hyvän vastaanoton. Saamme ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, emmekä koskaan pakota asiakkaita ostamaan.

— Peter Verhaeghe
Kvik franchise-yrittäjä, Brugge, Belgia
Onko sinusta joukkojen komentajaksi?

Kokemus.

Olet vahva yrittäjä, joka haluaa luoda elinikäisen suhteen asiakkaisiinsa. Kokemus keittiöalalta on eduksi, mutta ei edellytys. Lisäksi sinulla on oltava kokemusta myymisestä, ohjaamisesta, innostamisesta ja johtamisesta, ja haluat sitä lisää. On tärkeää, että sinulla on vahva persoonallisuus ja laskupää, jotta osaat hoitaa sekä ihmisiä että liiketoimintaa.

Työskentelet kovasti saavuttaaksesi hyviä tuloksia.

Olet ulospäinsuuntautunut persoonallisuus ja edistyksellinen oma-aloitteinen henkilö, joka ei koskaan anna periksi. Näet pikemminkin mahdollisuuksia kuin ongelmia. Olet muutosten ja haasteiden suhteen edelläkävijä, innostunut mutta myös tietoinen siitä, että voimme aina olla parempia. Lisäksi haluat olla käytännönläheinen, vaikka et olisi koskaan aiemmin kokeillut tilannetta, koska luotat itseesi ja kykyihisi tehdä päätöksiä.

Sinä vaikutat.

Kvikin franchise-yrittäjänä toimiminen edellyttää voimakasta intohimoa ja halua vaikuttaa asioihin. Olet hyvä antamaan työntekijöidesi tuntea, että he todella vaikuttavat, kun myymme tanskalaisia design-keittiöitä, kylpyhuoneita ja vaatekaappeja yllättävän edulliseen hintaan. Ja nautit siitä, että voit näyttää asiakkaille, kuinka paljon he saavat rahoilleen vastinetta, kun he ostavat keittiönsä Kvikiltä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä.

Tiedämme, että omaan myymälään sijoittaminen ja franchise-yrittäjäksi ryhtyminen on suuri päätös ja että sinulla on epäilemättä paljon kysymyksiä. Olemme keränneet tähän muutamia niistä, joita kuulemme useimmin. 

Olemme ainutlaatuinen konsepti, jonka tarkoituksena on tarjota asiakkaille YKSINKERTAISEMPI, LÄPINÄKYVÄMPI ja NOPEAMPI tapa saavuttaa UNELMANSA.

— Kvik visio

Katso kuvia viimeaikaisista myymälöiden avajaisista eri puolilla Eurooppaa.

Västeråsissa, Ruotsissa

Tiimi myymälässämme Västeråsissa, Ruotsissa, avajaisissa vuonna 2019.

Madrid Principe de Vergara

Espanjan kolmannen myymälämme, Madrid Principe de Vergara, omistajat.

Kvik Hamburg Altstadt

Ensimmäisen myymälämme avajaisista Saksassa.
Ota seuraava askel

Oletko valmis liittymään tiimiin?

Oletko kaiken lukemasi jälkeen valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti oman Kvik-franchise-myymälän avaamista? Jos kyllä, haluaisimme kuulla sinusta. Hakemuksesi on luonnollisesti täysin sitomaton ja sitä käsitellään luottamuksellisesti.

Hae täältä

* Näiden tietojen tarkoituksena on vain antaa yleinen ja suuntaa-antava käsitys mahdollisesta ansiopohjasta Kvik A/S:n franchising-yrittäjänä. EBIT on ymmärrettävä voitoksi plus palkaksi, jonka franchising-yrittäjä ottaa yhtiöstä. Laskelmat tehdään kaikkien Euroopan franchising-myymälöiden perusteella ja 1.1.2021–31.12.2021 toteutuneen liikevaihdon pohjalta. Tiedot voivat vaihdella sen mukaan, mihin maahan ja alueeseen laskelmat perustuvat. Luvut perustuvat myös vakiintuneeseen myymälään, eikä niiden voida odottaa muodostavan ensimmäisen toimintavuoden tulosperustetta. Tulopohja voi vaihdella maittain ja riippuu maantieteellisestä alueesta ja omista ponnisteluista. Ilmoitettua ansioperustetta voidaan näin ollen pitää vain historiallisena kuvana eikä takeena tulevista tuloista. Jos haluat lisätietoja, ota aina yhteyttä maajohtaja Katja Juola saadaksesi lisätietoja tietystä maasta tai alueesta.