katso koko kodinkoneet valikoimamme

Me Kvikissä tiedämme, että kodinkoneet ovat sijoitus. Siksi meille on tärkeää, että saat juuri sen tuotteen, joka täyttää toiveesi ja tarpeesi. Otamme siksi huomioon hinnan, toimivuuden, energiankulutuksen ja muotoilun kodinkoneita valitessamme. Monet asiakkaamme tuntevat olonsa turvallisemmaksi valitessaan tuntemansa toimittajan kodinkoneen. Kvik myy siksi vain tunnettujen valmistajien kodinkoneita, kuten Siemens, Bosch ja AEG - ja yllättävän edulliseen hintaan.

Päivitä keittiöösi kaikella integroiduista jääkaappipakastimista pyrolyysiuuneihin.

Valitse oikeat kodinkoneet keittiöösi:

Kodinkoneet ovat tärkeä osa jokaisessa keittiössä, koska ne tekevät ruoanlaitosta ja siivouksesta helpompaa ja tehokkaampaa. Keittiön kodinkoneisiin kuuluvat sekä suuret kodinkoneet, kuten uunit, jääkaapit, pakastimet ja liesituulettimet, että pienemmät laitteet, kuten keittotasot ja mikroaaltouunit.

Yksi suosituimmista keittiökonemerkeistä on Siemens. Siemens tunnetaan korkeasta laadustaan ​​ja edistyksellisestä teknologiastaan, ja se tarjoaa laajan valikoiman uuneja, jääkaappeja, keittotasoja ja liesituulettimia. Esimerkiksi Siemens-uuni voidaan varustaa pyrolyysitoiminnolla, joka helpottaa puhdistamista polttamalla pois likaa ja ruokajäämiä. Siemens-jääkaappi voi olla integroitu jääkaappi tai sisäänrakennettu jääkaappi, joka sopii täydellisesti keittiön sisustukseen.

Muita suosittuja keittiökoneiden merkkejä ovat Zanussi ja Bosch. Molemmat merkit tunnetaan korkeasta laadustaan ​​ja luotettavuudestaan. Zanussi tarjoaa laajan valikoiman uuneja ja jääkaappeja, mukaan lukien yhdistelmäuunit ja pyrolyysiuunit. Bosch tunnetaan myös edistyksellisestä teknologiastaan ​​ja tarjoaa laajan valikoiman uuneja, jääkaappeja, liesituulettimia ja keittotasoja.

Jääkaapit ovat yksi tärkeimmistä kodinkoneista missä tahansa keittiössä, ja valittavana on monia erilaisia ​​tyyppejä. Integroitu jääkaappi on suosittu valinta, koska se sopii täydellisesti keittiön sisustukseen. Tämäntyyppinen jääkaappi on suunniteltu asennettavaksi kaappeihin tai kaappien väliin, joten se ei vie tilaa keittiössä. Kiinteät jääkaapit ovat myös hyvä valinta, koska ne voidaan räätälöidä keittiön sisustukseen sopivaksi ja ne voivat olla tyylikkään ja elegantin ulkonäön.

Kaappipakastin on myös hyvä valinta niille, jotka haluavat suuren pakastevaraston. Kaappipakastin on suunniteltu asennettavaksi kaappeihin tai kaappien väliin, joten se ei vie keittiössä tilaa. Pakastin tarjoaa myös monia erilaisia ​​kapasiteettia pienistä malleista suuriin malleihin, joihin mahtuu suuria määriä ruokaa. Niissä voi olla myös erilaisia ​​toimintoja, kuten pakkasvapaat järjestelmät, jotka estävät elintarvikkeiden jäätymisen yhteen, ja superpakastustoiminnot, jotka pakastavat ruoan nopeasti haluttuun lämpötilaan. Jääkaappi pakastimella on suosittu valinta monille, koska niissä yhdistyvät kaksi tärkeää toimintoa samassa yksikössä. Pakastimella varustetut jääkaapit pitävät ruoan tuoreena ja pakastavat ruoan, jotta ne pysyvät tuoreina pidempään. Jääkaappi-pakastin voi olla hyvä valinta niille, joilla on vähän tilaa keittiössä tai niille, jotka haluavat suuren pakastevaraston.

Uunit ovat tärkeä elementti jokaisessa keittiössä, ja uuneja on monia erilaisia, mukaan lukien pyrolyysiuunit, yhdistelmäuunit ja mikroaaltouunit. Pyrolyysiuuni tunnetaan edistyksellisestä teknologiastaan, joka helpottaa puhdistamista polttamalla pois lian ja ruokajäämät. Tämäntyyppinen uuni tunnetaan myös itsepuhdistuvana uunina, koska se voi puhdistaa itsensä korkeissa lämpötiloissa. Toinen suosittu uuni on yhdistelmäuuni. Yhdistelmäuuni on yhdistelmä tavallisesta uunista ja mikroaaltouunista, ja sitä voidaan käyttää sekä ruoan paistamiseen että lämmittämiseen. Tämäntyyppinen uuni on erityisen käytännöllinen niille, jotka haluavat lämmittää ruoan nopeasti. Mikroaaltouunit ovat myös suosittu valinta monille, koska ne ovat helppokäyttöisiä ja lämmittävät nopeasti ruokaa. Mikroaaltouuneja voidaan käyttää ruoan lämmittämiseen, sulattamiseen ja jopa ruoanlaittoon. Kiinteät uunit ovat myös suosittu valinta, koska ne sopivat täydellisesti keittiön sisustukseen. Nämä uunit voidaan sijoittaa kaappeihin tai kaappien väliin, jotta ne eivät vie tilaa keittiössä.

Kaiken kaikkiaan keittiökoneet ovat tärkeä osa jokaista modernia kotitaloutta. Jääkaapeista ja uuneista astianpesukoneisiin ja mikroaaltouuniin, kodinkoneet voivat tehdä jokapäiväisestä elämästä mukavampaa ja auttaa valmistamaan herkullisia aterioita. Valittavana on monia erilaisia ​​laitteita, joten on tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja valita jotain, joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi ja tarpeisiisi.