tuotteet
Ulosvedettävistä hanoista eri materiaaleihin ja merkkeihin

Ohje täydellisen keittiöhanan valintaan:

Keittiöhanat ovat tärkeä osa jokaista keittiötä, sillä sieltä saamme vettä ruoanlaittoon ja pesuun. Markkinoilla on monenlaisia ​​hanoja, ja oikeanlaisen valitseminen voi olla vaikeaa.

Suosittu hanatyyppi on ulosvedettävä keittiöhana. Tässä hanassa on ylimääräinen letku, joka voidaan vetää ulos, mikä helpottaa suurten kattiloiden pesua tai kannun täyttämistä. Toinen ulosvedettävän hanan etu on, että se voi säästää tilaa keittiössä.

Mitä tulee brändeihin, monet tuntevat korkeasta laadustaan ​​ja modernista muotoilustaan ​​tunnetut Grohe- ja Hansgrohe-merkit. Grohe-hanat valitaan usein tarkkuutensa ja mukavuutensa vuoksi, kun taas Hansgrohen hanat tunnetaan ainutlaatuisesta suunnittelustaan ​​ja uraauurtavista teknologioistaan.

Tarjolla on myös eri materiaaleista, kuten kromista ja messingistä, valmistettuja hanoja. Kromihanat ovat suosittuja, koska ne on helppo puhdistaa ja pysyvät kauniina pitkään. Messinkihanat ovat myös hyvä valinta, koska ne ovat tukevia ja pysyvät kauniina pitkään, mutta saattavat vaatia hieman enemmän huoltoa.

Kaiken kaikkiaan keittiöhana on tärkeä osa jokaista keittiötä, ja on tärkeää valita oikea hana, joka sopii tarpeisiisi ja keittiösi suunnitteluun. Valittavana on monia vaihtoehtoja ulosvedettävistä hanoista eri materiaaleihin ja merkkeihin. On tärkeää tutkia vaihtoehtoja ja valita keittiöösi parhaiten sopiva hana.

Tutustu koko keittiökalusteiden valikoimaamme

Hana on keittiön eniten käytetty kaluste. Hanan on oltava käytännöllinen, mutta se vaikuttaa myös keittiön kokonaisvaikutelmaan. Mieti siksi sekä designiä että toimivuutta, kun valitset uuden hanan. Kvikissä on laaja valikoima kauniita hanoja, jotka on valikoitu sopimaan keittiömalleihimme.