AEG

Challenge the expected

Me olemme AEG. AEG on valinta sinulle, joka haluat parasta. Sinulle, joka olet vakuuttunut siitä, että innovaatiot ja uusi tekniikka vievät sinut pidemmälle, ja jolla on korkeat odotukset keittiön kodinkoneille.

Et tyydy kompromisseihin. Haluat elää vastuullisesti, nyt ja huomenna

AEG EcoLine

Suorituskyky. Tehokkuus. Ei kompromisseja. Joka kerta kun käytät tehokkaimpia tuotteitamme, edistynyt teknologia auttaa minimoimaan ympäristövaikutukset. Ja voit odottaa suorituskykyä ilman kompromisseja.

AEG MATT BLACK valikoima

Matt Black Collection tarjoaa laajan valikoiman mattamustan värisiä kodinkoneita tyylikkääseen keittiön suunnitteluun ja luomaan keittiöympäristöstäsi ainutlaatuisen.

Matt Black -keittiö

Korostetut ominaisuudet

SteamPro höyryuuni

SteamPro-uunissamme, jossa on Steamify®-toiminto, voit kypsentää, leipoa, paistaa ja höyryttää ruokia tarkasti. Sen Sous-vide-toiminto valmistaa ruokaa hitaasti ammattimaisin tuloksin.

Induktiotasoliesituuletin

Tämä duo yhdistää induktiokeittotason ja tehokkaan integroidun liesituulettimen, joten sinun ei tarvitse huolehtia keittotasosta ja erillisestä liesituulettimesta. Nyt voit suunnitella keittiösi pohjaratkaisun haluamallasi tavalla. Muista sisällyttää ostokseesi tarvittavat lisäosat.

ComfortLift Dishwasher

Astianpesukoneet asennetaan useimmin lattiatasoon, minkä johdosta myös alakori jää vaivalloisen matalalle. Innovatiivinen ja ainutlaatuinen ComfortLift®- mekanismimme nostaa alakorin mukavammalle työskentelykorkeudelle. Korin täyttäminen ja tyhjentäminen on huomattavasti helpompaa.

SilenceTech liesituuletin

Parhaat liesituulettimet suoriutuvat tehtävästään tehokkaasti ilman, että juurikaan huomaat niiden olevan edes päällä. SilenceTech teknologiamme ansiosta huoneilmasi pysyy raikkaana äänitason pysyessä hillittynä