NEFF Collection

NEFF Collection tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kodinkoneita, jotka on suunniteltu inspiroimaan luovuutta. Neff haluaa rohkaista ruoan ystäviä ja ruokaharrastelijoita kokeilemaan uusia makuja keittiössä. Neff tuotteilla voit luoda persoonallisen keittiön omien mieltymysten ja makujen mukaisesti.

NEFF Collection — cook, create, inspire.

Ruoanvalmistuksen tulee olla helppoa ja hauskaa. Tästä syystä Neff Collection kodinkoneet on varustettu älykkäillä toiminnoilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla. Slide & Hide®, Flex Design, Smart Hood Automatic ja pyrolyysipuhdistus, joka muuttaa lian tuhkaksi, eikä käsin hankausta tarvita.

Slide & Hide® — NEFFiltä

Enemmän tilaa ruoanvalmistuksen aikana. NEFF on ylpeä innovaatiostaan ​​Slide & Hide® -uuniluukusta, joka liukuu pehmeästi uunin alle. Pääset lähemmäksi ruokaa taittuvan uuniluukun ansiosta, täydellinen kun haluat maustaa ja maistaa valmistamaasi ruokaa. Helppoa ja turvallista.

Tutustu NEFF Collectioniin

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Slide & Hide®

Koe ainoa uuni, jonka luukku "katoaa". Täysin uunin alle katoava uuniluukku Slide & Hide® helpottaa pääsyä uunin äärelle, lisää tilan tuntua keittiössä ja vähentää palovammojen riskiä, kun ei tarvitse taiteilla uuniluukun päällä. Vain NEFFillä.

Katso video

Flex Design

Mukauta keittiösi Flex Design -malliston avulla. Valitse kodinkoneillesi sivulistat, kahvat ja valitsimet neljässä eri värissä: Deep Black, Anthracite Grey, Metallic Silver & Brushed Bronze. Helppoa kiinnittää ja vaihtaa itse.

Katso video

Twist Pad Flex®

Löydä uusia mahdollisuuksia keittiössäsi Twist Pad Flex® -valitsimella. Ohjaa uunin, keittotason ja kahviautomaatin toimintoja helposti magneettisella ja irrotettavalla valitsimella. Osa Flex Design -mallistoa: valitse väri, mikä sopii keittiöösi.

5 vuoden takuu

Haluamme, että tunnet olosi erityisen turvalliseksi, kun valitset NEFFin keittiöösi ja tarjoamme 5 vuoden takuun. Muista rekisteröidä ostoksesi saadaksesi takuutodistuksen. Lue täydelliset ehdot ja rekisteröi ostoksesi alla olevan linkin kautta.

Lue lisää