Witt Viinikaappi - tyylikäs, pohjoismainen muotoilu

Ota kaikki hyöty irti viineistäsi. Anna niiden maistua (jopa paremmalta) äläkä murehdi kosteudesta, säilyvyydestä, tarjoilulämpötilasta jne. Katso Wittin suuri ja kaunis viinikaappivalikoima.

Sommelier-kaappi

Sopii täydellisesti KVIK-keittiösi. Sommelier-kaapin ja viinikaapin yhdistelmä on tehty sopimaan 796 mm:n keittiön oven korkeuteen.

Sisäänrakennettu viinikaappi

Viinikaappi, joka sopii korkeisiin kaappeihin. Suuri joustavuus tässä viinitilassa. LED-valo kaikkien hyllyjen vieressä, valo voidaan sammuttaa esim. illalla niin, että se syttyy vasta kun kaappi avataan. Sopii täydellisesti 101 Bordeaux-pullollesi.

Wittin integroitava viinikaappi XL

Suositellut ominaisuudet

Joustavuus

Viinikaapit voidaan sijoittaa halutessaan kaikkiin sisäänrakennettuihin kaappeihin. Etiketti voidaan kääntää esimerkiksi lasia kohti niin, että suosikkiviinisi korostuvat.

Lämpötilavyöhykkeet

Kaikissa sisäänrakennetuissa viinikaapeissa on mahdollisuus säätää lämpötilavyöhykkeet välille 5-20°

Design

Minimalistinen muotoilu, jossa viinisi ja viinikaapin valo ovat keskiössä. Lämpötilan näyttö on piilotettu mustan lasikehyksen taakse. Tämä luo miellyttävän tunnelman.

Touch

Useita Wittin viinikaappeja on saatavana myös kosketusnäytöllä, mikä mahdollistaa keittiösi minimalistisen suunnittelun.