Siemens studioLine

Siemens inductionAir Plus

Miltä keittiösi näyttäisi, jos sinun ei tarvitsisi suunnitella perinteistä liesituuletinta? Siemens inductionAir Plus yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet: ylivoimaisen flexInduction-liesitason ja tehokkaan tuulettimen. Miksi et sijoittaisi keittolevyä ikkunan eteen tai saarekkeeseen?

Haasta Siemens studioLine 150 päivän ajan

Vastaamme odotuksiasi. Tarjoamme ainutlaatuisen asiakastyytyväisyystarjouksen, joka antaa sinulle 150 päivää aikaa kokeilla Siemens studioLine tuotetta. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä itsesi ja studioLine-kodinkoneesi My Siemens -ohjelmaan ja hakea palautusta 150 päivän kuluessa ostopäivästä

Kodinkoneet keittiöön

Älykkäät ominaisuudet

Paistolämpömittari

RoastingSensor Plus on paistolämpömittari, jossa on 3 mittauspistettä. Se antaa täydelliset tulokset mille tahansa ruoalle, leivälle tai kakulle. Lämpömittaria voidaan käyttää uunissa, mikroaaltouunissa ja höyryuunissa.

Kuivat astiat Zeolith®:llä.

Zeolith®-kuivaus imee kosteutta ja muuttaa sen lämpöenergiaksi. Tuloksena on nopeampi ja tehokkaampi kuivaus ja pienempi energiankulutus. Zeolith®-kuivauksen ansiosta myös muovit kuivuvat paremmin.

Home Connect kodinkoneet

Koe yhdistetyn ja älykkään kodin mukavuus Siemensin laitteiden ja Home Connectin avulla. Voit helposti ohjata laitteitasi suoraan matkapuhelimellasi, tarkastaa ohjelmavaiheita, käyttää lisäohjelmia, muuttaa asetuksia ja löytää käyttöohjeita

Lue lisää

Valitse kodinkonepakettisi

Tämä tuoteopas auttaa sinua valitsemaan uudet Siemens studioLine -laitteet. Se auttaa sinua ymmärtämään, mitä ominaisuuksia on saatavilla ja mitä tarvitset ruoanlaittotyylisi perusteella.

Oppaaseen