Bosch

Bosch — invented for life

Bosch tunnetaan luotettavista kodinkoneistaan modernissa saksalaisessa muotoilussa. Koe tuotteet, joissa on laatua jokaisessa yksityiskohdassa, jotka on suunniteltu kotiisi ja helpottavat elämääsi. Puhdistusohjelmat pitävät uunin puhtaana ja NoFrost-toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse koskaan sulattaa pakastinta.

100 päivän tyytyväisyystakuu

100 päivää aikaa tutustua uuteen Bosch-tuotteeseen kunnolla. Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen, muuten voit palauttaa tuotteen. Rekisteröi uusi Bosch-tuotteesi kahden viikon kuluessa ostopäivästä ja sinulla on 100 päivää aikaa selvittää, oletko 100 % tyytyväinen.

Tutustu Bosch kodinkoneisiin

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Pyrolyyttinen puhdistus

Koe uuni, jossa on pyrolyyttinen itsepuhdistus. Valitse toiminto, paina käynnistyspainiketta ja anna uunin tehdä loput. Rasva ja ruokajäämät palavat pois, eikä kemikaaleja tarvita. Kun uuni on jäähtynyt, voit pyyhkiä tuhkat helposti ja nopeasti pois.

NoFrost

NoFrost-toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse sulattaa pakastinta. Toisin kuin perinteisissä pakastimissa, muodostunut kosteus kerätään jäähdytysyksikköön ja johdetaan ulos, jolloin se muuttuu höyryksi. Koska jäätä ei muodostu, sulatusta ei tarvita.

VitaFresh

Pidä tuotteet tuoreina pidempään ja vähennä ruokahävikkiä. VitaFresh tarjoaa jääkaappiin optimaaliset kosteus- ja lämpötilaolosuhteet, jotta hedelmät ja vihannekset pysyvät tuoreina jopa kolme kertaa pidempään.

100% tyytyväisyys tai rahat takaisin

Boschin 100 päivän asiakastyytyväisyystakuun ansiosta voit kokeilla tuotetta 100 päivän ajan ja palauttaa sen, jos et ole tyytyväinen. Muista rekisteröidä tuote 14 päivän kuluessa ostopäivästä MyBoschin kautta.

Rekisteröidy