Kotisi sydän enemmän kuin koskaan

Keittiö.

Tutustu niihin täällä

Koe tanskalaiset design-keittiöt.

VEDA Touch green

2 617 €

Keittiön elementit.

Tee keittiön elementeistä persoonallista muotoilua. Kvikissä päätät itse, miten kokoat keittiöelementtisi, sillä me sovitamme moduulit huoneeseesi ja tarpeisiisi standardiratkaisujen sijaan.
White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Inspiraatio keittiöösi.

Kvikistä löydät keittiöratkaisuja, joissa on loputtomasti mahdollisuuksia. Inspiroidu monista keittiötyypeistä ja -muodoista, voimme auttaa sinua luomaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan keittiön.

VEDA Touch pure grey dark oak

12 105 €

Aloita keittiöprojektisi.

Oletko miettinyt, miten käytät keittiötäsi tänään? Työskentelemme keittiössä yleensä samojen kaavojen mukaan. Muista miettiä, miten aiot käyttää uutta keittiötäsi.
Kvikin oma konsepti

SeurusteluKeittiö®.

Vuonna 1999 esittelimme SeurusteluKeittiön®. Filosofia sen takana on yksinkertainen: Se on paikka, jossa keittiö on elämäsi ja kotisi keskipiste. Kokoonnumme keittiöön kokkaamaan, nauramaan, pelaamaan pelejä ja käymään syvällisiä keskusteluja. Täällä olemme käyneet töissä ja koulussa parin viime vuoden aikana. Täällä jokapäiväisistä askareista tulee aikaa hengähtää kahvikupposen äärellä. Täällä voimme viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa ja rentoutua päivän jälkeen. Täällä tapahtuu arjen taika. Se on huone, jossa kaikki haluavat viettää aikaa. 

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®
Musta keittiö keittiösaarekkeella ja värillisillä mustilla etusivuill

MANO dark grey

12 397 €

Kodinkoneet

Valitsimme huolellisesti kokoelman kodinkoneita, jotka sopivat täydellisesti keittiöösi riippumatta siitä, minkä mallin valitset.

Lue lisää

BORDO blue

6 418 €

Tutustu parhaaseen tanskalaiseen suunnitteluun keittiöllesi katalogissamme.

Instagramista inspiraatiota.

@ms.hjem

BORDO black

@sm.hjem

MANO white

@villa_ekholt

VEDA dark oak

@villa.frosakull

CIMA light oak

@detlillaradhuset

PRATO dark grey

@tonjelohndal

TINTA white