Kotisi sydän enemmän kuin koskaan

Keittiö.

5 hyvää syytä

Miksi valita Kvik?


1. Tanskalainen muotoilu. 

Tanskalainen muotoilu on intohimomme, ja se on kaikkien tuotteidemme perusta - kauneus, yksinkertaisuus ja toimivuus. Se on aina ajaton ja moderni.


Inspiroidu keittiömalleistamme

2. Yllättävän edulliset hinnat.

Haastamme jatkuvasti alan standardit löytääksemme tapoja rakentaa parempia ja edullisempia keittiöitä. Ja me välitämme säästöt sinulle.


Lue lisää yllättävän edullisista hinnoistamme

3. Vastuullisuus.

Keittiömme on tehty seuraavaa sukupolvea ajatellen - kierrätysmateriaaleista, jotka kestävät ja vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevasta puusta.


Lue lisää vastuullisuusmatkastamme  

4. XXL -- enemmän vastinetta rahalle.

XL-kaappimme antavat 15 % enemmän säilytystilaa ilman lisäkustannuksia. XXL-kalusteiden myötä tarjoamme 40 % enemmän säilytystilaa hintaan, johon sinulla on varaa.


Lue lisää XXL-moduuleista

5. Tapaaminen sinun ehdoillasi.

Tarjoamme kolme eri tapaamistyyppiä - paikallisessa myymälässäsi, kotonasi tai verkossa videotapaamisen kautta. Sinä valitset itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon!


Etsi lähin Kvik-myymäläsi ja varaa tapaaminen kanssamme!

VEDA TOUCH green Kitchen

Tee se itse.

Osaatko käyttää ruuvimeisseliä ja vatupassia? Jos näin on, hae keittiösi käytännöllisissä litteissä pakkauksissa paikallisesta Kvik-myymälästäsi ja asenna se itse. Sinä määräät tahdin, ja helposti ymmärrettävät ohjeemme opastavat sinua matkan varrella. 

Lisätietoja: Tee se itse

Tee se hauskasti.

Tämä tapa on tarkoitettu niille, jotka haluavat olla mukana, mutta ehkä koko homma tuntuu hieman pelottavalta. Kasaamme kaikki elementit puolestasi paikallisessa työpajassamme, ja sinä asennat ne itse. Näin voit tehdä osan työstä itse, mutta se ei jää kokonaan sinun harteillesi. 

Tee se helposti.

Tämä ratkaisu on sinua varten, jos haluat käyttää aikasi muuhun kuin uuden keittiön asentamiseen. Me teemme kaiken puolestasi: kokoamme elementit, toimitamme ne ja asennamme ne. Sinun tarvitsee vain istua alas ja nauttia upouudesta keittiöstäsi! 

Koe tanskalaiset design-keittiöt.

Keittiön elementit.

Tee keittiön elementeistä persoonallista muotoilua. Kvikissä päätät itse, miten kokoat keittiöelementtisi, sillä me sovitamme moduulit huoneeseesi ja tarpeisiisi standardiratkaisujen sijaan.

Inspiraatio keittiöösi.

Kvikistä löydät keittiöratkaisuja, joissa on loputtomasti mahdollisuuksia. Inspiroidu monista keittiötyypeistä ja -muodoista, voimme auttaa sinua luomaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan keittiön.

Aloita keittiöprojektisi.

Oletko miettinyt, miten käytät keittiötäsi tänään? Työskentelemme keittiössä yleensä samojen kaavojen mukaan. Muista miettiä, miten aiot käyttää uutta keittiötäsi.
Kvikin oma konsepti

SeurusteluKeittiö®.

Vuonna 1999 esittelimme SeurusteluKeittiön®. Filosofia sen takana on yksinkertainen: Se on paikka, jossa keittiö on elämäsi ja kotisi keskipiste. Kokoonnumme keittiöön kokkaamaan, nauramaan, pelaamaan pelejä ja käymään syvällisiä keskusteluja. Täällä olemme käyneet töissä ja koulussa parin viime vuoden aikana. Täällä jokapäiväisistä askareista tulee aikaa hengähtää kahvikupposen äärellä. Täällä voimme viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa ja rentoutua päivän jälkeen. Täällä tapahtuu arjen taika. Se on huone, jossa kaikki haluavat viettää aikaa. 

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

Usein kysyttyjä kysymyksiä keittiöistä.

Uusi keittiö on suuri, joskus ylivoimainen hanke. On monia eri näkökulmia, jotka on otettava huomioon. Seuraavassa on joitakin kysymyksiä, joita Ihmiset kysyvät:

Instagramista inspiraatiota.

@ms.hjem

BORDO black

@sm.hjem

MANO white

@villa_ekholt

VEDA dark oak

@villa.frosakull

CIMA light oak

@detlillaradhuset

PRATO dark grey

@tonjelohndal

TINTA white

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.