Minkä muotoinen keittiösi pitäisi olla?

Keittiöitä on monenlaisia. Klassinen L-muoto, keittiö, jossa kaapit ja työtasot ovat vastakkaisilla seinillä, vai miten olisi vain yhdellä seinällä? Ja sitten on aina suosikkimme, keittiön saareke. Ratkaisevaa on se, miten käytät keittiötäsi, ja käytettävissäsi oleva tila. Tässä käymme läpi kaikki mahdollisuudet.

Aloita tarkastelemalla nykyistä keittiötäsi ja toteamalla, mikä toimii hyvin ja mitä on optimoitava. Mitkä osat olisi korvattava? Mitä käytät paljon ja mitä et käytä lainkaan?

Keittiömme koostuvat useista moduuleista, joita voit mukauttaa vapaasti tilaan sekä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Sinulla on rajattomat mahdollisuudet suunnitella persoonallinen keittiö, joka sopii sekä tiloihisi että jokapäiväiseen elämääsi, ja periaatteessa vain mielikuvituksesi asettaa rajat.

 

L-keittiö.

L-keittiö on klassinen keittiö, joka tuli muotiin 1920-luvulla. Tässä sitä ollaan, 100 vuotta myöhemmin, ja se on edelleen intuitiivinen malli, joka toimii monissa kodeissa.

Tässä keittiössä kaikki olennaiset työskentelyalueet ovat helposti saatavilla, mikä tekee siitä tehokkaan työpaikan ja täydellisen kotiisi.

Opas L-keittiöön

Laivakeittiö.

Laivakeittiö on erittäin tehokasta tilankäyttöä pienessä keittiössä. Se koostuu kahdesta kaappirivistä, jotka ovat vastakkain ja joiden välissä on käytävä. Se on U-keittiön serkku, joka on toisesta päästä yhdistetty lisäkaapeilla. 

Jopa keittiö voi olla seurallinen, jos sinulla on tarpeeksi tilaa laajentaa keittiön toista sivua pieneksi aamiaisnurkkaukseksi. 

Yhden seinän varrella.

Jos sinulla on pieni tila, voi olla parasta, että koko keittiö on yhdellä seinällä. Tämä sopii erinomaisesti pienempään taloon tai asuntoon, jossa tila on hyödynnettävä mahdollisimman tehokkaasti. Tanskalainen muotoilu sopii täydellisesti tällaiseen tilaan, koska kaikki on niin hyvin harkittua ja sillä on tehtävänsä. Modernit, selkeät linjat tekevät siitä myös esteettisesti miellyttävän. 

SeurusteluKeittiö®.

Vuonna 1999 esittelimme SeurusteluKeittiön®. Filosofia sen takana on yksinkertainen: Se on paikka, jossa keittiö on elämäsi ja kotisi keskipiste. Kokoonnumme keittiöön kokkaamaan, nauramaan, pelaamaan pelejä ja käymään syvällisiä keskusteluja. Täällä olemme käyneet koulua ja tehneet töitä parin viime vuoden aikana. Täällä ratkaisemme jokapäiväisiä askareita ja voimme hengähtää kahvikupposen äärellä. Täällä voimme viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Täällä tapahtuu arjen taika. Se on huone, jossa kaikki haluavat viettää aikaa. 

Lue lisää SeurusteluKeittiö-konseptistamme