Kätevä opas

Löydä itsellesi sopiva keittiö.

CIMA light oak

11 269 €

Vaalea vai tumma? Moderni tyylikäs tai maaseudun idylli? Oikeantyyppinen keittiö sinulle riippuu unelmistasi ja tyylistäsi. Tarjoamme kaikkea minimalistisesta valkoisesta keittiöstä puusta valmistetun keittiön orgaanisempaan ilmeeseen. Löydät täydellisen keittiön kaupunkiasuntoosi tai taloosi maaseudulla. Ja ne kaikki on valmistettu vastuullisista materiaaleista, joten voit tuntea olosi hyväksi riippumatta siitä, mitä valitset.

Hyvässä muotoilussa on kyse mausta, mukavuudesta ja tarpeistasi. Vakioratkaisua ei ole - teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että voit aina saada rohkean tanskalaisen designkeittiön yllättävän edulliseen hintaan. Rohkealla muotoilulla tarkoitamme, että sekä estetiikka että toiminta ovat keskiössä. Pienimmätkin yksityiskohdat auttavat tekemään eron - kuten Manon integroidut vetimet, jotka sopivat täydellisesti sormiisi.

Haaveiletko puukeittiöstä?

Puukeittiöllä kutsut sisälle luonnon parhaat puolet.Puu on kaunista, toimivaa ja kestävää.Valitsitpa sitten vaalean tai tumman puun, se tekee kodistasi eloisamman.

Mitä puinen keittiö voi tehdä sinulle

CIMA dark oak

10 613 €

Moderni maalaiskeittiö

Maaseudun idylli minimalistisessa arjessa.

Klassinen maalaiskeittiö, jossa on tilaa maalaismaisille materiaaleille ja hienoille yksityiskohdille, on tyylikäs kontrasti jokapäiväiseen elämään, jolle on usein ominaista minimalistisempi muotoilu.Vastauksemme romanttiseen maalaiskeittiöön on moderni tanskalainen muotoilu perinteisellä twistillä.

Hanki moderni maalaiskeittiö

PAVIA pure grey

9 795 €

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®
Musta keittiö keittiösaarekkeella ja värillisillä mustilla etusivuill

MANO dark grey

12 397 €

Tarvitsetko lisää inspiraatiota?

Tutustu keittiömalleihimme
— Valkoinen keittiö -- valoisa, ystävällinen ja moderni.

Valkoinen keittiö on monivuotinen suosikki. Se on ajaton väri, joka sopii mihin tahansa kotiin ja luo samalla kirkkaan ja kutsuvan tilan. Valkoinen väri tarjoaa täydellisen taustan korostusväreille ja materiaaleille, jotka heijastavat henkilökohtaista tyyliäsi.

— Musta keittiö -- uusi tyyli, samat perinteet.

Mustat keittiömme ovat tanskalaisen muotoiluperinteen uudelleentulkinta, joka tuo lämpöä ja kehystää sisustuksesi esteettisesti. Jos haluat keittiön, joka erottuu joukosta ylellisellä ilmeellä, musta keittiö on ilmeinen valinta.

— Harmaa keittiö on muotia.

Harmaa keittiö on omassa liigassaan – ja antaa täysin erilaisen ilmeen kuin musta tai valkoinen. Harmaan sävyt voivat joko korostaa tai hillitä kontrasteja. Kodissa, jolle on ominaista kirkkaat pinnat, harmaa keittiö tarjoaa ylellisen ilmeen, joka erottaa sen joukosta.