Löydä oikea keittiösaareke.

PRATO black

6 898 €

Keittiösaareke on monille SeurusteluKeittiön® ruumiillistuma - ja unelmien keittiön ydin. Jos tila sallii, saarekkeen avulla voit luoda avoimen keittiön, joka kutsuu sosiaaliseen kokoontumiseen ja yhteisiin kokemuksiin. Ja tekee keittiöstä muutakin kuin ruoanlaiton ja aterioiden keskipisteen.Mutta miten löydät itsellesi ja kotiisi sopivan keittiösaarekkeen? Opastamme sinut eri näkökohtien ja vaihtoehtojen läpi, jotta saat juuri sinulle sopivan keittiösaarekkeen.

Kerää perhe ja ystävät keittiösaarekkeen ympärille ja luo lisätilaa ruoanlaittoon ja säilytykseen.

Et halua olla toisten tiellä, ja sinulla on oltava riittävästi tilaa laatikoiden ja ovien avaamiseen. Siksi suosittelemme, että keittiösaarekkeen ympärillä on vähintään 90 cm tilaa. Ja jos tilaa riittää, 110 cm on vielä parempi.

Jos sijoitat keittiösaarekkeen liian pieneen tilaan, vaarana on, että se häiritsee hyvää työnkulkua ja estää liikkumisen keittiössä. Jos saareke on liian suuri, se voi saada keittiön näyttämään pienemmältä.

Mihin aiot käyttää keittiösaareketta?

Käytännöllinen ja toimiva, kaunis ja tyylikäs - vai ehkä molempia? Sisältääkö se altaan? Lieden? Astianpesukoneen? Tarvitsetko istumapaikkoja, jotta ihmiset voivat kokoontua saarekkeen ympärille?

On tärkeää päättää, mitä toimintoja uudella keittiösaarekkeella tulisi olla - sen lisäksi, että se tarjoaa lisää työtilaa ja säilytystilaa. Jos sitä käytetään ensisijaisesti perheen ja ystävien kokoontumispaikkana, allasta tai liesitaso ei välttämättä tarvitse asentaa. Jos taas haluat, että keittiösaareke on itse keittiön jatke, on hyvä idea siirtää allas tai liesitaso tai molemmat saarekkeeseen.

VEDA Touch pure grey dark oak

12 105 €

Muista liesituuletin.

Ilmanvaihto on välttämätön, jotta savu ja höyry saadaan poistettua keittiöstä. Muista siis miettiä, mikä malli on paras, kun suunnittelet keittiösaareketta. Nykyään monissa liesissä on sisäänrakennettu liesituuletin. Keittiöasiantuntijasi auttaa sinua kaikkien vaihtoehtojen kanssa ja auttaa sinua valitsemaan, mikä sopii parhaiten visioosi.

Mihin allas sijoitetaan?

Keittiösaareke on ilmeinen paikka liesitasolle tai altaalle tai molemmille, jos tilaa riittää. Se antaa sinulle runsaasti tilaa työskentelyyn ja myös näkymän muualle huoneeseen. Tämä tarkoittaa, että ruoanlaitto ja seurustelu voidaan yhdistää.

Huomaa, että vesi- ja sähköasennusten siirtoon liittyy yleensä joitakin kustannuksia. Jos nykyisessä keittiössäsi ei ole keittiösaareketta, jossa on vesi ja/tai sähkö, tarvitset ammattilaisia auttamaan niiden siirtämisessä. Älä siis unohda sisällyttää sitä budjettiisi. Ja jos budjettisi ei riitä niin pitkälle, käytä saareketta pelkästään seurusteluun. 

White kitchen worktop with cakes cups

Tilaa lieden ympärille - suosittelemme vähintään 40 cm lieden molemmin puolin. Tarvitset tilaa sekoituskauhoille ja ehkä myös oliiviöljylle sekä suolalle ja pippurille, joten varaa itsellesi runsaasti tilaa. 

Jos haluat integroida altaan keittiösaarekkeeseen, astianpesukone on hyvä olla lähellä. Näin voit huuhdella ja ladata astiat suoraan astianpesukoneeseen yhdellä jatkuvalla liikkeellä. Muista jättää runsaasti työtilaa altaan ympärille, jotta sinulla on tilaa työskennellä. 

 

Se antaa myös tilaa seurustelulle.

Kun sinä kuorit perunoita, lapset istuvat jakkaralla ja tekevät läksyjään ja jakavat päivän kokemukset. Tai ehkä vain laitat pihvit pannulle, kun vieraat istuvat viinilasillisen kanssa ja kertovat tarinoita viimeisimmästä lomastaan - samalla kun suunnittelet seuraavaa lomaa. Tai ehkä tarvitset tilan, jossa voit syödä nopean lounaan kiireisen etätyöpäivän aikana.

Jos jokin näistä kuulostaa houkuttelevalta, istuimilla varustettu keittiösaareke on oikea ratkaisu. Tässä voit valita hieman korotetun baaritiskin tai työtason, joka ulottuu reunojen yli.

Kannattaa myös miettiä, haluatko viettää aikaa ja syödä nopean aterian ja kuinka monta istumapaikkaa todella tarvitset.

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

AVOLIA clay

9 766 €

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Kaikissa keittiöissämme voi olla keittiösaareke.

Mallit