Tanskalaista designia yllättävän alhaisilla hinnoilla.

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

8 593 €

Entä jos -- saisit enemmän vähemmällä?

XL by Kvik -kaappimme antavat 15 % enemmän ilman lisäkustannuksia. Ja jos valitset XXL:n, saat 40 % enemmän tilaa - eli kaappitilaa ja työtasoa hintaan, johon sinulla on varaa.

Entä jos

-- me välittäisimme säästöt sinulle?

Olemme alusta asti haastaneet alamme standardit ja toimintatavat. Huomasimme, että saatoimme kuljettaa 26 keittiötä yhtä täyttä kuorma-autoa kohti, jos ne kuljetettaisiin litteinä pakkauksina. Se tarkoittaa neljä kertaa enemmän keittiöitä jokaisessa kuorma-autossa kuin alan standardi, joka on koottujen keittiöiden toimittaminen. Olemme välittäneet säästöt sinulle.

Entä jos

-- saisit paremman hinnan huolella valikoidusta Danish Design -valikoimastamme?

Meillä on huolellisesti valikoitu valikoima laadukkaita tanskalaisia design-keittiöitä. Olemme vuosien varrella parantaneet mallejamme, joten saat vain parasta. Tämä helpottaa valintaasi ja laskee valmistuskustannuksiamme. Ja me välitämme säästöt sinulle.

Entä jos

-- me välittäisimme säästöt sinulle?

Etsimme aina tapoja tehdä asioita älykkäämmin ja tehokkaammin, jotta voimme pitää hintamme kohtuullisina sinulle. Mielestämme jokainen ansaitsee saada unelmiensa tanskalaisen design-keittiön. 

Näin toimitamme korkeaa laatua yllättävän edulliseen hintaan seuraavaan keittiöösi. 

Haastamme standardit.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Rahoitussuunnitelmamme.

Opi kuinka voimme auttaa sinua rahoituksen kanssa

— XXL -- ratkaisumme.

Opi lisäämään laatikoiden arvoa

— Takuumme.

Opi kuinka seisomme tuotteidemme laadun takana