Keksimme sen vuonna 1998

SeurusteluKeittiö®

Musta keittiö keittiösaarekkeella ja värillisillä mustilla etusivuill

MANO dark grey

12 397 €

Tervetuloa SeurusteluKeittiön® lumoavaan maailmaan! Intohimomme keittiöteollisuuden mullistamiseen on johtanut uraauurtaviin ideoihin ja tuotteisiin, jotka kaikki ovat saaneet inspiraationsa ihmisten todellisista kokemuksista keittiössään.

Vuonna 1998 esittelimme SeurusteluKeittiö®-konseptin, joka oli niin mullistava, että se pääsi Tanskan sanakirjaan! Tämän filosofian ytimessä on luoda tila, jossa keittiöstä tulee kodin elävä sydän. Se on täydellinen kokoontumispaikka ruoanlaittoon, nauruun, syvällisiin keskusteluihin ja kaikkeen siltä väliltä.

SeurusteluKeittiö® kutsuu sinut nauttimaan elämän yksinkertaisista nautinnoista - olipa kyse sitten kahvin siemailusta, kirjan lukemisesta, pelien pelaamisesta tai tanssimisesta suosikkisoittolistasi (tai meidänsoittolistamme) tahtiin samalla kun valmistat kulinaarisia herkkuja. Täällä jokapäiväisistä hetkistä tulee poikkeuksellisia, ja viikonloput muuttuvat taianomaisiksi kokemuksiksi. Se on tila, jossa kaikki haluavat olla, jakaa elämän ylä- ja alamäet ja luoda muistoja, joita voi vaalia ikuisesti.

Oletko valmis löytämään SeurusteluKeittiön® kiehtovan viehätyksen ja muuttamaan kotisi yhteisyyden ja ilon tyyssijaksi? Sukella sisään ja anna seikkailun alkaa!

Paras paikka Sociable Kitchen® -keittiön suunnitteluun on kotonasi.

Kun varaat Kvik Home -tapaamisen, yksi keittiöasiantuntijoistamme tulee kotiisi ja aloittaa unelmiesi keittiön suunnittelun. Koska olemme fyysisesti läsnä huoneessa, joka on elämäsi keskus, voimme suunnitella parhaat mahdolliset ratkaisut keittiötä varten, joka on täynnä seurallisia hetkiä.

Mikä tekee keittiöstä SeurusteluKeittiön®?

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

Katso Broken Love

Katso Pancakes

Katso Cookies

Me olemme ehkä keksineet sen — mutta sinä teet siitä omasi.

Vuodesta 1998 lähtien maailma on kehittynyt, ja myös arkielämämme on muuttunut. Nykyaikaisen elämän kiireen keskellä keittiön on vastattava yhä moninaisempiin tarpeisiin. Kun yksi kokkaa, toinen vastaa sähköposteihin, teini rentoutuu älypuhelimensa kanssa ja nuorempi sisarus tekee läksyjä pöydän ääressä.

Huolimatta ainutlaatuisista elämäntavoistamme ja mieltymyksistämme yksi asia pysyy samana: keittiö on paikka, jossa me kaikki tulemme yhteen. Kaipaamme turvapaikkaa kaaoksesta, paikkaa, jossa voimme rentoutua, luoda yhteyksiä ja käydä merkityksellisiä keskusteluja. SeurusteluKeittiö® on edelleen tila, jossa kaikki haluavat olla.

SeurusteluKeittiö® ei ole fyysinen tuote, vaan lähestymistapa keittiöiden suunnitteluun niin, ne sopivat ihmisten elämään – tänään ja huomenna.
Kvikin tuotekehitystiimi

Ei pelkkä saareke.

SeurusteluKeittiö® on muutakin kuin pelkkä keittiösaareke — se edistää yhteyksiä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Vaikka todellisessa SeurusteluKeittiössä® tiskiallas on huoneeseen päin, tätä asetelmaa voidaan mukauttaa erilaisiin pohjaratkaisuihin, olipa kyseessä sitten niemeke tai hevosenkengän muotoinen keittiö.

Vaikka tila olisi rajallinen, voit lisätä keittiöön sosiaalisia elementtejä. Harkitse istuimen lisäämistä tiskin päähän kotitehtävien tekemistä tai ystävällisiä keskusteluja varten viinilasillisen äärellä. Vaihtoehtoisesti voit luoda viihtyisän nurkkauksen sohvalla tai oleskelualueella, jonne läheisesi voivat kokoontua, kun teet kulinaarisia taikoja.

Jos haluat luoda täydellisen SeurusteluKeittiön®, sellainen löytyy kotonasi. Sovi tapaaminen yhden keittiöasiantuntijamme kanssa, joka tulee luoksesi ja auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi keittiön.

Löydä oikea keittiösaareke

Musiikkia seurusteluhetkiin

Tanssi kulinaarisen matkasi rytmiin omassa SeurusteluKeittiössäsi® Spotify-soittolistojemme tahtiin! Nämä kolme valikoitua soittolistaa on suunniteltu tiristämään, hauduttamaan ja tarjoilemaan täydellistä tunnelmaa jokaiseen ikimuistoiseen SeurusteluKeittiö®-hetkeen. Olitpa sitten suunnittelemassa rentoa perjantai-illan illallista, valmistamassa keksejä tai paistamassa lettuja keskiyöllä, soittolistamme ovat salainen ainesosa, joka tekee keittiökokemuksistasi entistäkin ihanampia. Kiinnostuitko? Klikkaa ja löydä täydellinen harmonia keittiöseikkailuusi!

Musiikkia seurallisiin hetkiin