Jubiläumsangebot

Spare 40 % auf Montage und Lieferung oder 1.000 € auf 3 Haushaltsgeräte von AEG – jetzt nur 897 €.

Nu zondag open

Maak nu een afspraak en ontdek onze Batibouw-aanbiedingen. Tijdens Batibouw geniet je ook van onze laagste prijsgarantie.

Ouvert ce dimanche

Prenez un rendez-vous maintenant et découvrez nos offres Batibouw. Pendant Batibouw, profitez également de notre garantie des prix les plus bas.

25% jubilæumsrabat

Spar 25% på ALLE køkkenskabe og fronter i marts.

Huone, jolla on sydän

SeurusteluKeittiö®.

Me keksimme SeurusteluKeittiön®.

Alusta lähtien olemme pyrkineet mullistamaan keittiöteollisuuden, ja tämä on johtanut lukuisiin uusiin ideoihin ja tuotteisiin, jotka kaikki perustuvat tutkimukseen ja kokemukseemme siitä, miten ihmiset elävät keittiössään.

Vuonna 1999 esittelimme SeurusteluKeittiö®-konseptin. Filosofia sen takana on yksinkertainen: Tila, jossa keittiö on kodin elävä sydän. Tänne kokoonnumme kokkaamaan, nauramaan ja käymään syvällisiä keskusteluja. Täällä olemme työskennelleet ja käyneet koulua viimeiset pari vuotta. Se on paikka jokapäiväisille velvollisuuksille, kahvitauoille, kirjan pariin syventymiselle, pelin pelaamiselle ja radion mukana laulamiselle ruoanlaiton aikana. Se on paikka, jossa voi nauraa, itkeä, tanssia ja elää. Täällä arjesta tulee yllättävää ja viikonlopusta maaginen.Se on tila, jossa kaikki haluavat hengailla ja vain olla.

Yhdessäolo on uutta luksusta.

Vuodesta 1999 on tapahtunut paljon, elämme online-arkea, joka voi tuntua hektiseltä ja kaoottiselta, ja nykyaikaisen keittiötilan on näin ollen täytettävä yhä useampia ja yhä laajempia tarpeitamme. Yksi laittaa ruokaa, toinen vastaa sähköposteihin, kun taas iso teini heittäytyy sohvalle älypuhelimensa kanssa ja pikkusisko tekee läksyjä pöydän ääressä.

Mutta oli meitä sitten paljon tai vähän, asuimme suuressa tai pienessä, olemme online tai offline, kokoonnumme keittiötilaan. Tarvitsemme hengähdystauon arjessa. Tilan, jossa mieli voi levätä, jossa voimme tuntea yhteenkuuluvuutta ja jossa syntyy hyviä keskusteluja. SeurusteluKeittiö® on edelleen tila, jossa kaikki haluavat olla.

Yllättävän edullinen hinta.

Muutoshalulla ja syvällä kunnioituksella asiakkaitamme kohtaan, Kvik on kehittänyt SeurusteluKeittiötä vuodesta 1999 lähtien ja uskallamme kutsua itseämme asiantuntijoiksi. Siksi löydät myymälöistämme aina laajan valikoiman jännittäviä ja viihtyisiä keittiöitä yllättävän edulliseen hintaan. 

Miksi hintamme ovat yllättävän edulliset?

Ei pelkkä saareke.

Monet ihmiset yhdistävät SeurusteluKeittiön® keittiösaarekkeeseen, mutta sosiaalisia toimintoja voi toteuttaa myös muilla tavoin. Lisää istumapaikka saarekkeen päähän, jossa lapset voivat tehdä läksyjä tai ystävät voivat juoda lasin viiniä, kun sinä kokkaat. Se on mikä tahansa paikka, jossa voimme olla yhdessä keittiössä.

Yhdessäolo on uutta luksusta - tänään enemmän kuin koskaan.

Lue kuinka löydät oikean keittiösaarekkeen

Vastuullinen valinta.

Sen lisäksi, että lanseerasimme SeurusteluKeittiön®, olimme myös ensimmäiset maailmassa, jotka käyttivät kierrätettyä MDF-levyä kaikissa keittiön ovissa ja laatikostoissa. Käytämme myös kierrätetyistä PET-pulloista valmistettua kalvoa kaikissa ovissamme ja etusarjoissamme. Tämä tarkoittaa, että SeurusteluKeittiö® ei ole vain laadukas, vaan myös vastuullinen valinta, josta voit nauttia monta vuotta.Tutustu vastuullisuusmatkaamme täällä

Lisää seurustelukeittiömalleja.

— VEDA

-- vastuullista tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan.