Kuinka paljon uusi keittiö maksaa?

White kitchen with a kitchen island and tall cabinets

VEDA white

8 584 €

Uutta keittiötä suunniteltaessa on otettava huomioon niin monia seikkoja. Ja rehellisesti sanottuna on hyvin vaikea antaa arviota. Hieno uutinen on, että tämä artikkeli on hyödyllinen ponnahduslauta, jonka avulla saat vihdoin luotettavan arvion uudesta keittiöstäsi.

Kodin sydän, jossa kaikki juhlat alkavat ja päättyvät, jossa jokainen lohtuateria valmistetaan, jossa riidellään, juhlitaan ja eletään. Keittiö on suuri osa jokapäiväistä elämääsi - ja pitkäaikainen investointi.

 

Me täällä Kvikissä ymmärrämme, että uuden keittiön suunnittelu voi olla pelottava tehtävä. Olitpa sitten keittiön asentamisen ammattilainen tai ensikertalainen ostaja - sinulla on paljon kysymyksiä. Haluamme ottaa unelmasi lähtökohdaksi - ja auttaa sinua toteuttamaan sen.

 

Yhdessä voimme keskittyä löytämään ratkaisun, joka vastaa sekä budjettiasi että tarpeitasi ja pitää sinut tyytyväisenä tulevina vuosina. Olemme kirjanneet ylös kaiken, mitä sinun on otettava huomioon uuden keittiön hinnoittelussa, jotta unelmistasi tulisi totta.

Mikä on uuden keittiön keskimääräinen hinta?

Niin turhauttavalta kuin se voikin kuulostaa, riippuu se tilanteesta! Huomioon otettavia komponentteja on niin paljon, ja hintaluokkia on valtavasti, joten on vaikea antaa ehdotonta vastausta. Se riippuu täysin sinusta, maustasi ja budjetistasi mukaan. Jotta saisit käsityksen uuden keittiösi hinnasta, näytämme tässä sinulle tärkeät seikat, joita sinun tulisi harkita.

BORDO white

1 639 €

Pieni keittiö

Pieni keittiö Kvikiltä maksaa €1.495 - €6.495, ja hinta riippuu työtason valinnasta, kaappielementtien määrästä jne.

AVOLIA clay

9 766 €

Keskikokoinen keittiö

Keskikokoisen Kvik-keittiön hinta on €6.495 - €13.995 ja riippuu työtason valinnasta, kaappielementtien määrästä jne.

MANO arizona beige

14 197 €

Suuri keittiö

Kvikin suuri keittiö maksaa tyypillisesti alkaen €13.995 ja riippuu työtason valinnasta, kaappielementtien määrästä jne.

Kuusi tärkeintä lähtökohtaa

Mielestämme nämä kuusi seikkaa on otettava huomioon, kun yrität selvittää, mikä on uuden Kvik-keittiösi hinta. Koko, muotoilu, kodinkoneet, altaat ja hanat, työtasot ja asennus. Käymme ne läpi askel askeleelta tässä perusteellisessa keittiöoppaassa ja toivottavasti sinulla on lopussa selkeämpi käsitys kustannuksista.

1. Koko

Saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta uuden keittiön koko on ensimmäinen huomioon otettava tekijä. Mittaamalla koko käytettävän tilan saat käsityksen siitä, kuinka monta kaappia tarvitset, kuinka paljon työtilaa haluat ja kuinka monta kodinkonetta keittiöön mahtuu. Se on todennäköisesti yksi suurimmista kustannuksista, joten yritä hahmottaa tarkasti, miten haluat hyödyntää tilasi.

Katso Kvikin XXL
Musta keittiö keittiösaarekkeella ja värillisillä mustilla etusivuill

2. Muotoilu

Muotoiluun vaikuttaa viime kädessä se, miten aiot käyttää keittiötäsi.

Oletko sellainen ihminen, joka piilottaa kaikki laitteet kaappeihin, jotta keittiö näyttää aina siistiltä? Vai haluatko, että sauvasekoitin, mehustin, leivänpaahdin ja vedenkeitin ovat aina käden ulottuvilla, kun tarvitset niitä? Oletko ruoanlaiton minimalisti, joka pysyttelee aina keittiön yhdessä nurkassa - vai enemmänkin suurpiirteinen kokki, joka tarvitsee mahdollisimman paljon pöytätilaa? 

Tutustu muihin keittiömalleihimme

MANO arizona beige

14 197 €

3. Kodinkoneet

Oletko tekniikkanörtti – haluat aina uusimmat vempaimet? Onko sinulla tiettyjä tuotemerkkejä, joihin palaat yhä uudelleen, vai onko hinta kenties tärkein kriteeri? Onko kyse vain muotoilusta ja estetiikasta? Tai ehkä olet kiinnostunut vain alhaisesta energiankulutuksesta?

Yhtä tärkeää kuin keittiön muotoilu on se, mitä sen sisällä on. Kodinkoneet ovat kätevä ja tärkeä osa jokapäiväistä elämää, erityisesti keittiössä. Voit olla varma, että teemme yhteistyötä vain parhaiden tuotemerkkien kanssa ja eri hintaluokissa, joten jokaiselle löytyy jotakin sopivaa.

Kodinkoneiden suhteen on viisi tärkeää näkökohtaa:

 • Vastaavatko ne tarpeitani? Mieti mihin aiot käyttää kutakin niistä, kuinka säännöllisesti ja kuinka monelle ihmiselle. 
 • Ovatko ne energiaystävällisiä? Se ei ole tärkeää vain sinulle vaan myös planeetalle!
 • Sopivatko ne muuhun keittiömuotoiluun? Tässä yhteydessä on tärkeää miettiä värejä ja tyylejä, jotka sopivat uuteen keittiöön. 
 • Millainen on laatu? Onneksi työskentelemme vain parhaiden merkkien kanssa, mutta on tärkeää ajatella laitteita pitkäaikaisena investointina, ja haluat, että ne kestävät. 
 • Sopiiko hinta budjettiini? Harkitse huolellisesti kaikkia keittiön kustannuksia, myös kodinkoneita.

 

Tutustu tarjoamiimme kodinkoneisiin

4. Altaat ja hanat

Altaat ja hanat ovat keittiön tärkeimpiä osia, kun haluat laittaa pisteen i:n päälle. Niitä käytetään jatkuvasti koko päivän ajan, joten ne vaativat jonkin verran harkintaa.

Kun harkitset altaita, mieti, mikä sopii sinulle parhaiten jokapäiväiseen käyttöön. Jos et aio hankkia astianpesukonetta, integroitu valutustaso voisi toimia paremmin. Valmistatko säännöllisesti ruokaa suurperheelle tai illalliskutsuille? Kaksoisallas antaisi sinulle enemmän tilaa hengittää. Pidätkö syvästä altaasta, johon voit piilottaa muutaman astian silloin tällöin? Vai kiinnostaako sinua enemmän väri?

Hanat ovat aivan yhtä tärkeä asia, eikä vain käytännöllisellä tasolla - ne ovat keittiössäsi erottuva piirre, joka näkyy joka kulmasta. Kaikki meidän hanamme ovat tietenkin kauniisti suunniteltuja, mutta eriasteisesti käytännöllisiä. Ulosvedettävä letku voi tehdä tiskaamisesta helpompaa ja hauskempaa! Myös hanat voivat olla myös huipputekniikkaa. Suodatettu vesi, kuplat ja jopa kiehuvan kuuma vesi ovat vaihtoehtoja, jotka tekevät keittiöstäsi ja elämästäsi hieman helpompaa.

Meillä on laaja valikoima eri kokoisia ja värisiä altaita ja hanoja ja niiden yhdistelmiä, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan tyylin.

Keittiöhana

5. Työtaso

Keittiön keskipiste on sen työtaso. Sen ääreen istuminen, loputtomat keskustelut ja viinilasilliset sen ympärillä, monimutkaisen illallisen valmistelu, hätäinen murujen pyyhkiminen kiireisen aamuleivän jäljiltä, paljon elämää. Sen on oltava tukeva, hyvin valmistettu ja huolella valittu, jotta se kestää koko elämäsi.

Onneksi meillä on erilaisia materiaaleja, hintoja ja värivaihtoehtoja, joten voit helposti löytää itsellesi parhaiten sopivan. Meillä on täydellinen ratkaisu keittiötarpeisiisi laminaatista graniittiin ja puuhun.

Hinta ohjaa sinua, mutta myös käytännöllisyyden pitäisi ohjata sinua - meillä on erilaisia antibakteerisia ja naarmuuntumattomia työtasoja, jotka sopivat perhe-elämään.

Tutustu työtasovalikoimaamme

6. Asennus

Kun haluat asentaa uuden Kvik-keittiön, sinulla on useita vaihtoehtoja, jotka riippuvat budjetistasi, taidoistasi ja ajastasi.

 • DIY - tee-se-itse-rakastajille. Sinun vastuullasi olisi nykyisen keittiön purkaminen ja uuden keittiön asentaminen. Osta vain tarvitsemasi meiltä ja kääri hihat!
 • Asennus - niille meistä, jotka haluavat liata kätensä. Hankkiudu itse eroon nykyisestä keittiöstäsi ja jätä asentajillemme tyhjä tila unelmiesi keittiön asentamista varten.
 • Täysi palvelu - niille, joilla ei ole kiinnostusta kodin kunnostukseen. Täysi palvelu tarkoittaa, että otamme vaivan pois koko prosessista, aina purkamisesta asennukseen.
Toimitus ja asennus

BORDO blue

6 418 €

Ryhdy omien tarpeidesi asiantuntijaksi

Muotoiluun vaikuttaa viime kädessä se, miten aiot käyttää keittiötäsi. Mieti tarkkaan, mitä toivot keittiöltäsi ja miten sitä käytetään.

 

Kun mietit keittiön esteettistä ja toiminnallista muotoilua, sinun on hyvä kysyä itseltäsi muutamia kysymyksiä.

 

 • Kuinka moni käyttää keittiötä?
 • Mihin keittiötä käytetään? Onko se vain toinen huone vai kodin sydän?
 • Kutsutko usein vieraita?
 • Kuinka monta laitetta haluaisit siihen mahtuvan?
 • Kuinka paljon säilytystilaa tarvitset?
 • Tuleeko keittiöön ruokailutila? Vaikkapa baaritiski tai pöytä?
 • Mitä värejä olet harkinnut?
 • Millaisesta tyylistä pidät? Moderni, minimalistinen, klassinen.
 • Mitä materiaaleja haluat käyttää?

 

Kun olet vastannut näihin kysymyksiin, voit aloittaa hauskan osan - selata keittiömallistomme läpi ja tutkia, mikä muotoilu miellyttää sinua eniten. Pidätkö minimalistisesta ja rohkeasta kuten Veda? Onko klassinen muotoilu, kuten Pavia, enemmän sinun tyyliäsi? Tai Mano, täynnä pieniä yksityiskohtia.


Keittiövalikoima vaihtelee sekä hinnaltaan että muotoilultaan, joten muistathan, että valitsemasi keittiötyyli vaikuttaa lopulliseen hintaan. Muista myös, että voit yhdistellä eri malleja ja tehdä keittiöstä täysin persoonallisen.

Viimeistely -- tarvikkeet.

Kun kova työ on tehty ja sinulla on käsitys siitä, millainen keittiöstäsi tulee – ensinnäkin, hienoa työtä! Nyt voit siirtyä pieniin yksityiskohtiin, jotka tekevät keittiöstäsi täysin ainutlaatuisen. Meiltä löydät täydelliset ratkaisut unelmiesi keittiön luomiseen: älykkäistä säilytysratkaisuista ja jätejärjestelmistä hyllyihin, valaistukseen ja siihen, miten maksimoit tilaa kaapeissa. Erinomaista muotoilua edustavia osia voidaan sekoitella ja yhdistellä, ja niitä on tietenkin saatavana eri tyyleissä, jotka sopivat valitsemaasi keittiöön.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

Miten voimme auttaa?

Toivomme, että sinulla on nyt selkeämpi käsitys siitä, mitä sinun tulisi ottaa huomioon uutta keittiötäsi suunnitellessasi.

 

Tiedämme, että tässä on paljon tietoa, mutta kuuteen helposti hallittavaan vaiheeseen jaoteltuna se voi auttaa sinua saamaan selkeämmän yleiskuvan ja lähtökohdan.Muista, että keittiötiimimme ovat aina myymälässä vastaamassa kaikkiin polttaviin kysymyksiisi. Varaa tapaaminen jo tänään.