BORDO –- kauneutta ja käytännöllisyyttä yllättävän edulliseen hintaan.

Sekä muotoilultaan että väreiltään käytännöllinen ja moderni Bordo edustaa tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan. Kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu erittäin himmeä, sormenjälkiä hylkivä pinta on samalla kertaa käytännöllinen ja esteettinen, kuten kaikki tanskalainen muotoilu. Bordo voi seistä omillaan yllättävän edulliseen hintaan, ja se on myös täydellinen keittiö yhdistettäväksi jonkin toisen mallin keittiösaarekkeeseen.

BORDO

Musta -– on aina in.

Musta on perusmusta, mutta parhaalla mahdollisella tavalla. Bordo on aina ollut musta. Musta on sekä näyttävä että neutraali tausta väreille tai näyttävälle esineelle, kuten jonkun muun mallin keittiösaarekkeelle. Mutta toimii myös yksinään, jos haluat, että koko keittiösi on Bordo. Valinta on sinun.  

Ultrahimmeä -– helppo puhdistaa.

Bordossa on erittäin himmeä kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu pinta, joka hylkii sormenjälkiä. Tämä tekee jokapäiväisestä käytöstä sekä esteettisen että käytännöllisen kokemuksen. Älä huoli vaikka jauhoja roiskuu tai että ovi avataan märin käsin, sillä se pyyhkiytyy pois yhdellä pyyhkäisyllä.

Ilmaise itseäsi –- vedinmallistoillamme.

Vedinmallistojemme avulla voit ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi, oli se sitten moderni, teollinen, klassinen tai minimalistinen. Ne kaikki näyttävät hyvältä Bordon kanssa. Saatavana on tyylikkäitä yhteensopivia hanoja, joten look voi jatkua Bordon läpi. Tästä edullisesta keittiöstä on siis aina mahdollista tehdä ainutlaatuisen omanlaisesi. 

BORDO -– kauneutta ja käytännöllisyyttä yllättävän edulliseen hintaan.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Kaikki keittiömallit