Hanki enemmän tilaa helposti

XXL -- enemmän on enemmän.

Annamme sinulle enemmän yllättävän edulliseen hintaan, joka kerta.

Kuinka paljon enemmän? Tarkalleen ottaen 15 prosenttia enemmän.

Vakiokaappikokomme antavat sinulle enemmän ja mikä parasta, se sisältyy jo hintaan. Tämä tarkoittaa, että sinulla on reilusti tilaa isoille kattiloille ja pannuillesi, tilaa laajalle viinilasikokoelmallesi ja vielä enemmän tilaa lasten välipaloille ー mitä muuta voisit pyytää?

Tarvitsetko vähän ylimääräistä?

-- miten olisi 40 % enemmän säilytystilaa?

XXL-mallistomme tuo keittiöösi enemmän tilaa sekä korkeus- että syvyyssuunnassa, joten sinulla on huomattavasti enemmän tilaa kaikille tavaroillesi keittiössä.

Tarvitsetko vähän ylimääräistä?

-- miltä 40 % näyttää?

Katsokaa, kuinka paljon enemmän XXL-kaappi voi antaa sinulle. Täydellinen keittiön ystäville ja suurille perheille tai yksinkertaisesti meille, jotka haluavat vähän enemmän tilaa.

Ei enää varahaarukoiden etsimistä

-- enemmän tilaa sinulle.

Saat helposti yleiskuvan siitä, mitä laatikoissasi on, ja kaikki on kätevästi käden ulottuvilla. Se on se lisätilan kauneus, siitä on paljon iloa. Ei enää astioiden etsimistä tai sen toteamista, että sinulla oli jo juuri ostamaasi kuorrutetta. Rauhallinen, järjestetty keittiö alkaa siitä, että voit nähdä keittiön kaikkiin kulmiin – myös laatikoihin.

Varmistamme, että jokainen senttimetri on käytössä

-- salaisuus on yksinkertainen.

Suunnittelijamme löysivät innovatiivisen tavan antaa sinulle enemmän, ja tuskin huomaat sitä ulkopuolelta. Käytämme sokkelia, joka on yleensä kuollut tila, antaaksemme sinulle lisää säilytystilaa. Ja mikä parasta, se nostaa työtason täydelliselle korkeudelle.

XXL tarjoaa sinulle helpon ratkaisun

-– hanki enemmän tilaa helposti.

Annamme sinulle vapauden stailata keittiösi juuri niin kuin haluat. Jos olet aina unelmoinut paikasta, jossa kaikella on paikkansa, tai pienten keittiökoneiden raivaamisesta nopeasti pois näkyvistä (taistelematta kaapin kanssa tilasta), XXL antaa sinulle helpon ratkaisun. Sen sijaan, että ripustaisit seinäkaappeja, jotka vievät valoa ja tilaa keittiössäsi, XXL-kaapit antavat sinulle maksimaalisen säilytystilan uhraamatta arvokasta seinätilaa.

Sulauta keittiö ja oleskelutila helposti yhteen

-– tee tilaa persoonallisuudellesi.

Käytä kaapin toista puolta näyttääksesi persoonallisuutesi. Lasten koulukuvat ja piirustukset, tuoreiden kukkien täyttämät maljakot tai laaja keittokirjakokoelma. Se on helppo tapa lyödä henkilökohtainen leimasi asuintilaasi.

Alan standardi

-- ei mitään ylimääräistä.

XL-ratkaisumme

-- 15 % lisää säilytystilaa.

XXL-ratkaisumme

-- 40 % lisää säilytystilaa.

Tilaa nauttia keittiöstäsi

-- saat enemmän kuin kaappitilaa.

Se on sinunkin työtasosi! Hienot öljyt ja mausteet, espressokeitin, leipälaatikot ja kulhot ... Monet asiat vievät paljon tilaa työtasoillasi. Onneksi XXL-kaappien sisäpuoli tarkoittaa, että myös päällä on hieman enemmän tilaa, kokonaiset 20 % enemmän. Joten anna itsellesi enemmän tilaa sunnuntaileivonnalle, viinilasillisille ystävien kanssa tai nauti vain ylellisyydestä, kun tehosekoitin on aina helposti käden ulottuvilla.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.