OAKWOOD — Aito osoitus käsityötaidosta.

Ensisilmäyksellä silmiinpistävät ominaisuudet ovat massiivinen tammi sekä kauniisti muotoillut yksityiskohdat, kuten sormiliitokset ja integroidut vetimet. Voit tuntea, kuinka paljon työtä ja taitoa tähän keittiöön on käytetty. Tuloksena on yhdistelmä hienoa tekniikkaa, erinomaista laatua sekä luonnollisia, kestäviä materiaaleja. Tämä keittiö ei ainoastaan puhuttele aistejasi, vaan se on myös vahva sisustuselementti kodissasi.

OAKWOOD

Oakwood designin suosikki 2023

Meillä on ilo ilmoittaa, että arvostettu tanskalainen sisustuslehti BoBedre palkitsi Oakwoodin tanskalaisena designsuosikkina keittiökategoriassa. Suuri kiitos Bobedrelle, Boligmagasinetille ja kaikille niille, jotka äänestivät Oakwoodia erittäin kovien kilpailijoiden joukossa.

Tukesi inspiroi meitä jatkamaan käytännöllisten ja kauniiden tanskalaisten designkeittiöiden valmistamista. Olemme sitoutuneita tuomaan lisää lämpöä ja kauneutta koteihin, yksi keittiö kerrallaan. Ota selvää, sopiiko tämä palkittu keittiö sinulle, varaamalla ilmainen tapaaminen läheiseen Kvik-myymälääsi jo tänään.

Etsi myymälä

Upeaa käsityötaitoa.

Oakwood on valmistettu massiivitammesta, jonka pinnat on yhdistetty laadukkailla yksityiskohdilla, kuten sormiliitoksilla ja vedinurilla. Se on kaunis kunnianosoitus laadulle.

Fiksua tanskalaista muotoilua.

Oakwood on fiksun tanskalaisen muotoilun ruumiillistuma. Olemme ajatelleet toiminnallisuutta suunnittelussa ja luoneet 3 laatikon ilmeen erotettuna ohuilla mustilla viivoilla ilman rakoja, joten se on helpompi pitää puhtaana. 3 laatikon design laatikoissa ja etusarjoissa tuo esiin muotoilun harmonian.

Laatua, joka näkyy.

Tämän keittiön avulla tuot kotiisi tanskalaista käsityötaitoa parhaimmillaan. Se on valmistettu ainoastaan sertifioidusta vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevasta puusta, joten se on vastuullinen valinta, joka yhdistettynä muihin malleihin muodostaa ensiluokkaisen keittiön, joka kestää vuosia. Oakwoodin perinteinen puusepäntaito ja innovatiiviset tekniikat edustavat tanskalaista muotoilua parhaimmillaan.

OAKWOOD -- näkyvää laatua.

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Kylpy-

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.