Valitse värit
Etusarjojen värit

MANO -- alkuperäinen seurustelukeittiö.

Mano on lippulaivakeittiömme. Sitä on jatkuvasti hiottu täydelliseksi sen perusteella, miten elät elämääsi. Tämän keittiön jokainen elementti edustaa sitä, mitä tanskalaiselta muotoilulta voi odottaa – yksinkertaisuutta, harkittuja ratkaisuja ja loputtomia mahdollisuuksia. Se on alkuperäinen seurustelukeittiö, jossa käydään hyviä keskusteluja, vietetään myöhäisiltoja, nauretaan ja eletään elämää.

MANO

Hiottu täydelliseksi -- klassinen tanskalainen muotoilu.

Mano perustuu tanskalaisiin muotoiluperinteisiin, joissa estetiikka ja toiminnallisuus ovat täydellisessä sopusoinnussa. Sen loputtomat mahdollisuudet, harkittu käsityötaito ja klassinen ulkonäkö ovat tanskalaista muotoilua parhaimmillaan. Mano on saatavana ylellisen mattapintaisena tummanharmaana, klassisena mattapintaisena valkoisena sekä mustana puuversiona. Manolla teet kestävän ja vastuullisen valinnan, sillä valkoiset ja tummanharmaat etusarjat on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

Tartu rohkeasti kiinni -- täydelliseen vetimeen.

Mano tarkoittaa italiaksi "kättä", ja sen ainutlaatuisen ilmeen avain on sen hyvin harkittu ja integroitu vedin. Vuosien varrella olemme muokanneet nämä vetimet täydellisiksi, joten ne ovat ergonomisia ja sopivat käteesi täydellisesti, kun avaat laatikot ja ovet.

Jatka -- jatkuvilla linjoilla.

Manon valitseminen tarkoittaa tinkimättömän muotoilun valitsemista. Manossa kauniit linjat jatkuvat koko designin läpi riippumatta siitä, miten kaapit yhdistetään. Ihastut keittiöösi, sijaitsipa se sitten modernissa loft-asunnossa tai klassisessa omakotitalossa.

Koe MANO -- tanskalaista muotoilua ja käsityötaitoa parhaimmillaan.

MANO -- alkuperäinen seurustelukeittiö.

MANO -- ei vain keittiöön.

— -- luo täydellinen vaatehuone.

Tee Manosta makuuhuoneesi ominaisuus ja hanki paljon säilytystilaa.

— -- kylpyhuoneen keidas.

Tuo Manon luonne myös kylpyhuoneeseesi.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.