Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso
Etusarjojen värit

MANO — jalostettu täydelliseksi.

Tässä on Mano, rakastettu keittiömestariteoksemme, joka on huolella valmistettu ja jalostettu elämäntyyliisi sopivaksi. Tämän tilan jokainen nurkkaus on osoitus tanskalaisen muotoilun hengestä, jota olet oppinut arvostamaan: puhdas yksinkertaisuus, nerokkaat ratkaisut ja rajattomat mahdollisuudet. Tunne taika, kun sormenpääsi liukuvat sen hienovaraisia integroituja vetimiä pitkin, jotka on räätälöity tarjoamaan sinulle yksinkertaisuutta.Nauti valinnanvarasta, sillä Mano on saatavana useissa eri väreissä — raikas valkoinen, rohkea musta puu ja syvä tummanharmaa sekä lämmin arizona beige. Esteettisen viehättävyytensä lisäksi Mano on ajaton ja kestävä valinta, jonka voit ylpeänä siirtää sukupolvelta toiselle.

MANO

Hiottu täydelliseksi — klassinen tanskalainen muotoilu.

Nauti ajattoman tanskalaisen eleganssin sinfoniasta – se on todellinen tanskalaisten muotoiluperinteiden ruumiillistuma, jossa kauneus ja toiminnallisuus ovat täydellisessä harmoniassa. Mano on tanskalaista muotoilua parhaimmillaan lähtien sen rajattomista mahdollisuuksista, huolellisesta käsityötaidosta ja ikonisesta vetovoimasta.

Anna nyt Manon uuden väripaletin hurmata sinut. Tunne samettisen arizona beigen lämpö, mattapintaisen tummanharmaan hienostuneisuus ja klassisen valkoisen tai mustan puun ajaton viehätys.

Manolla teet kestävän ja vastuullisen valinnan, sillä valkoiset ja tummanharmaat etusarjat on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

Musta keittiö keittiösaarekkeella ja värillisillä mustilla etusivuill

MANO dark grey

12 397 €

Tartu rohkeasti kiinni — täydelliseen vetimeen.

Manon, joka tarkoittaa italiaksi kättä, ytimessä on muodon ja toiminnan kaunis synergia. Manon viehätysvoiman avain on sen harkitusti suunnitelluissa, saumattomasti integroiduissa vetimissä. Vuosien varrella olemme muotoilleet vetimet niin tarkasti ja huolellisesti, että niistä on tullut ergonomisesti täydellisiä. Aina kun kätesi kurottautuu avaamaan laatikkoa tai ovea, se löytää täydellisen kumppanin näistä vetimistä, jotka ovat esteettisen viehättävyyden ja käytännöllisen muotoilun harmoninen yhdistelmä. Täällä hyvin harkittu muotoilu huipentuu täydelliseen harmoniaan, mikä tekee vuorovaikutuksestasi Manon kanssa ihastuttavan sujuvan kokemuksen.

 

Jatka — jatkuvilla linjoilla.

Kun valitset Manon, omaksut suunnittelufilosofian, joka ei tee kompromisseja, jossa muoto ja toiminnallisuus kohtaavat autuaassa harmoniassa. Yksi Manon kiehtovista elementeistä on se, että tyylikkäitä linjoja voi jatkaa kauttaaltaan riippumatta siitä, miten kaappeja yhdistetään.

Nämä jatkuvat, kauniit linjat lisäävät keittiöön ainutlaatuisen rytmin ja luovat saumattoman visuaalisen sinfonian, joka on todella lumoava. Tämä ominaisuus takaa, että Mano antaa ajattoman kauneuden jokaiselle keittiölle, olipa kyseessä sitten nykyaikainen loft-asunto tai viehättävä, klassinen perheasunto. Näin ollen jokaisessa yksityiskohdassa Mano yhdistää hyvin harkitun suunnittelun ja virheettömän toiminnallisuuden luoden keittiötilan, johon rakastut.

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

Keksimme SeurusteluKeittiön® vuonna 1998 syvästä tietämyksestämme siitä, miten keittiössä eletään elämää. Se jatkuu edelleen vahvana, koska se sopii kaikenlaisiin elämäntapoihin ja koteihin. Mikä tahansa keittiöistämme voi olla SeurusteluKeittiö®, mutta myönnämme, että Mano tekee sen parhaiten.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

SeurusteluKeittiö®

Koe MANO — tanskalaista muotoilua ja käsityötaitoa parhaimmillaan.

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

Musta keittiö keittiösaarekkeella ja värillisillä mustilla etusivuill
Musta puinen keittiö saarekkeella

MANO Sera

8 880 €

MANO - alkuperäinen SeurusteluKeittiö.

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

MANO — ei vain keittiöön.

— — luo täydellinen vaatekaappi.

Tuo Mano makuuhuoneeseen ja hanki paljon säilytystilaa.

— — kylpyhuonekeidas.

Tuo Mano myös kylpyhuoneeseesi.

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Mallit