Saavuta unelmasi

Kylpyhuone.

5 hyvää syytä

Miksi sinun pitäisi valita Kvik-kylpyhuone.

1. Tanskalainen muotoilu.

Ajaton, moderni ja älykäs - seinään kiinnitettävät kylpyhuonekaappimme leijuvat lattian yläpuolella antaen sinulle todellista ylellisyyttä, enemmän tilaa. 

Inspiroidu kylpyhuonemalleistamme

2. Yllättävän edulliset hinnat. 

Emme tee vain tanskalaista muotoilua, vaan haastamme myös alan normit ja varmistamme aina, että saat mahdollisimman reilun hinnan. 

Lue lisää yllättävän edullisista hinnoistamme

3. Vastuullisuus.

Se ei ole pelkkää tyhjää puhetta. Olemme jo vuosia sitoutuneet kestävään kehitykseen, sillä kylpyhuoneemme on rakennettu kestämään, ja niissä on käytetty kierrätettyjä ja kierrätettäviä materiaaleja. 

Lue lisää vastuullisuusmatkastamme  

4. Laajenna tyyliäsi.

Lisää kotiisi persoonallisuutta laajentamalla tai täydentämällä sisustuselementtejä huoneesta toiseen. Keittiö, eteinen ja kylpyhuone voivat sointua yhteen. 

Tutustu kylpyvarusteihimme täällä

5. Takuut, joihin voit luottaa.

Testaamme tuotteitamme laajasti ja annamme niille pitkät takuut. Käytämme kierrätettyjä ja vastuullisia materiaaleja, joihin voit luottaa. 

Lue kaikki takuistamme

Tee se itse.

Osaatko käyttää ruuvimeisseliä ja vatupassia? Jos näin on, hae keittiösi käytännöllisissä litteissä pakkauksissa paikallisesta Kvik-myymälästäsi ja asenna se itse. Sinä määräät tahdin, ja helposti ymmärrettävät ohjeemme opastavat sinua matkan varrella. 

Lisätietoja: Tee se itse

Tee se hauskasti.

Tämä tapa on tarkoitettu niille, jotka haluavat olla mukana, mutta ehkä koko homma tuntuu hieman pelottavalta. Kasaamme kaikki elementit puolestasi paikallisessa verstaassamme, ja sinä asennat ne itse. Näin voit tehdä osan työstä itse, mutta se ei jää kokonaan sinun harteillesi. 

Tee se helposti.

Tämä ratkaisu on sinua varten, jos haluat käyttää aikasi muuhun kuin uuden keittiön asentamiseen. Me teemme kaiken puolestasi: kokoamme elementit, toimitamme ne ja asennamme ne. Sinun tarvitsee vain istua alas ja nauttia upouudesta keittiöstäsi! 

Koe kylpyhuonemallimme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kylpyhuoneesta.

Tiedämme, että uuden kylpyhuoneen suunnittelu voi olla pelottavaa. Hyvä uutinen on, että me autamme. Jos alla olevat usein kysytyt kysymykset eivät vastaa täysin kysymyksiisi - varaa tapaaminen jo tänään ja keskustele keittiöasiantuntijamme kanssa, he auttavat aina mielellään. 

Instagramista inspiraatiota.

@villapynten

MANO white

@lenahjelseth

BORDO black

@villa_nordhelle

MANO white

@charlotte.hjornevik

OMBRA white

@jillhestbechmortensen

MANO white

@villavilla_lina

MANO sera

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.