Tuotteemme on luotu käytettäväksi

Takuumme sisältävät mielenrauhan.

White kitchen worktop with cakes cups
Odotamme yksinkertaisesti korkeaa laatua

Vaadimme paljon sekä muotoilulta että materiaaleilta.

Käytät keittiötäsi päivittäin, vuodesta toiseen - avaat kaappeja ja laatikoita yhä uudelleen ja uudelleen jokapäiväisen elämäsi aikana. Työtasojen, hyllyjen ja pintojen on kestettävä kaikkea, mitä niihin päivittäin kohdistuu. 

Pyrimme saavuttamaan ja säilyttämään korkeimman laadun, joten testaamme säännöllisesti tuotteidemme laadun ja kestävyyden. Näin varmistamme, että saat keittiön, kylpyhuoneen tai vaatekaapin, joka on huippulaatua ja joka on suunniteltu ja valmistettu kestämään ja näyttämään hyvältä vuosien ajan. Jatkuva laadunvalvonta antaa meille myös parhaan perustan kehittää ja optimoida tuotteitamme ja ratkaisujamme edelleen - näin voimme aina tarjota sinulle parhaan valikoiman laadukkaita tuotteita. 

Jos kuitenkin yllättäen huomaat, että tuote on viallinen, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Seisomme tuotteidemme takana mahtavilla takuilla. Ostitpa sitten keittiön, kylpyhuoneen tai vaatekaapin, voit luottaa siihen, että seisomme laadun takana.

Kaikki tuotteemme kuuluvat luonnollisesti yleisen kuluttajalainsäädännön piiriin. Lisäksi 1. tammikuuta 2012 jälkeen ostetut työtasot, kaapit, ovet ja liikkuvat osat kuuluvat laajennetun erityistakuun piiriin.

Kuinka kauan takuu on voimassa?

5 vuoden takuu keittiötyötasoille.

Työtasot ovat yksi keittiön eniten käytetyistä osista, ja me annamme niille 5 vuoden takuun.

SLIDING DOORS white

614 €

10 vuoden takuu kaapeille, oville ja liukuoville.

Kaikilla ovillamme, keittiö- ja kylpyhuone-elementeillä, Module16-elementeillä, Vario19-rakennusjärjestelmällä ja liukuovilla on 10 vuoden takuu.

25 vuoden takuu liikkuville osille.

Tämä tarkoittaa kaikkia mekanismeja - saranoita, laatikostoja, pyöriä ja muita liikkuvia osia - ja me annamme niille peräti 25 vuoden takuun!

Mitä teen, jos tuotteeni rikkoutuu?

Jos Kvik-tuotteesi hajoaa tai havaitset vian ja uskot, että ongelma kuuluu takuun piiriin, ota yhteyttä liikkeeseen, josta tuote on ostettu. Tämän jälkeen tutkimme asiaa tarkemmin ja arvioimme harkintamme mukaan, kuuluuko vaurio tai vika takuun piiriin.

Jos tuote kuuluu takuun piiriin, päätämme oman harkintamme mukaan, voidaanko se korjata vai vaihdetaanko se uuteen tai vastaavaan tuotteeseen. Jos kyseinen tuote on poistunut valikoimastamme, toimitamme sopivan vaihtoehtoisen tuotteen.

Tässä tapauksessa me vastaamme uuden tuotteen tai tarvittavan korjauksen kustannuksista. Sinun tarvitsee vain antaa vaurioitunut tuote meille, jotta voimme korjata sen tai korvata sen uudella mahdollisimman vähällä vaivalla.

Ehdot.

Takuun vaatimiseksi sinun on esitettävä todisteet siitä, että tuote on ostettu Kvikiltä.

Emme maksa korjaustöitä, jotka olet tilannut itse, ilman kirjallista ennakkolupaa.

Takuu ei koske tuotteita, joita on varastoitu, koottu, asennettu tai käytetty virheellisesti. Takuu ei myöskään ole voimassa, jos tuotteeseen on tehty muutoksia, sitä on käytetty väärin tai se on puhdistettu huolto-ohjeiden vastaisesti.

Takuu ei kata tavanomaista kulumista, naarmuja, viiltoja tai iskujen tai onnettomuuksien aiheuttamia vaurioita. Takuu ei myöskään ole voimassa, jos tuote on sijoitettu esimerkiksi ulkotiloihin tai kosteaan ympäristöön.

Takuu on voimassa vain, jos tuotteita on käytetty yksinomaan yksityiskäyttöön.

Takuu ei kata satunnaisia tai välillisiä vahinkoja.

Vaihdetut tuotteet ja varaosat kuuluvat Kvikille.

Luottamus ja vastuullisuus ovat keskeisiä arvojamme.

— Luottamuksesi on meille tärkeää.

Luottamuksesi brändiimme on meille äärimmäisen tärkeää, ja haluamme, että tunnet olosi täysin turvalliseksi, kun teet ostoksia Kvikissä.

VEDA green

2 760 €

Vastuullisuusmatkamme.

Pyrimme varmistamaan, että valmistamme alan vastuullisimpia keittiöitä - käytämme kierrätysmateriaaleja ja kaikki tuotteissamme käyttämämme puu on peräisin sertifioidusta vastuullisesta metsätaloudesta. Innovoimme jatkuvasti ja työskentelemme toimittajiemme kanssa laajentaaksemme rajoja entisestään.