Etusarjojen värit

MANO

Kylpyhuone on keidas, jossa voit aloittaa päiväsi tai pestä sen pois päivän lopussa. Lepuuta katseesi Manon loputtomissa vaakasuorissa linjoissa ja kaunista arkeasi ripauksella tanskalaista designia.

MANO

-- klassinen tanskalainen muotoilu.

Mano perustuu tanskalaisiin muotoiluperinteisiin, joissa estetiikka ja toiminnallisuus ovat täydellisessä sopusoinnussa. Sen loputtomat mahdollisuudet, harkittu käsityötaito ja klassinen ulkonäkö ovat tanskalaista muotoilua parhaimmillaan. Mano-kylpyhuone on saatavana klassisen valkoisena ja mustana puuversiona. Manolla teet kestävän ja vastuullisen valinnan, sillä valkoiset ja tummanharmaat etusarjat on valmistettu yksinomaan kierrätetyistä PET-pulloista.

MANO white

2 076 €

-- täydelliset vetimet.

Mano tarkoittaa italiaksi "kättä", ja sen ainutlaatuisen ilmeen avain on sen hyvin harkittu ja integroitu vedin. Vuosien varrella olemme muokanneet nämä vetimet täydellisiksi, joten ne ovat ergonomisia ja sopivat käteesi täydellisesti, kun avaat laatikot ja ovet.

MANO sera

1 550 €

-- Manon ilme koko kotiisi.

Valitsit Manon keittiöösi, joten miksi et nauttisi sen hillitystä eleganssista myös kylpyhuoneessasi? Herätyskello soi, ja kun kompuroit silmät sikkurassa kylpyhuoneeseen pesemään hampaitasi, Manon rauhoittava kauneus tervehtii sinua ja auttaa sinua aloittamaan päiväsi oikein.

MANO -- ei vain kylpyhuoneeseen.

Tutustu muihin kylpyhuonemalleihin.

Kaikki kylpyhuonemallit

MANO -- ei vain kylpyhuoneeseen.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.