Suunnittele kylpyhuoneen kasvojenkohotus.

Siitä tulee kaunis. Siinä näkyy henkilökohtainen kosketuksesi. Se on valtava parannus nykyiseen kylpyhuoneeseesi - mutta vain, jos otat suunnittelijan roolin. Annamme sinulle pikaoppaan suunnittelusta - ja siitä, miten voit hyödyntää ammattitaitoisia ammattilaisia kylpyhuoneesi suunnittelussa.

Millainen suunnittelija olet? Suunnitelma on inspiraation ja todellisuuden liitto. Molemmat tarvitsevat kuitenkin kipeästi toisiaan, ja voit itse asiassa aloittaa kummasta päästä tahansa. Kylpyhuoneprojektin voi suunnitella monella tavalla, voit olla inspiroiva suunnittelija tai kunnianhimoinen suunnittelija, ja kumpikin tapa suunnitella päivitys on yhtä hyvä kuin mikä tahansa muu. Tärkeää on, että sinulla on suunnitelma, aloitat perusasioista, löydät paljon inspiraatiota, joka voi tulla mistä tahansa, ja ennen kaikkea pidät hauskaa, kun parannat elämänlaatuasi uuden kylpyhuoneesi avulla.

Inspiroiva suunnittelija.

Jos sinulla on lahjoja sisustamiseen, luultavasti visiosi ohjaa sinua. Tiedät suunnitelman, kun näet sen todellisuudessa, - ja tietenkin löydät näiltä sivuilta paljon inspiraatiota - erityisesti viikonlopun nopeaan remonttiprojektiin. Meillä on laaja valikoima kylpyhuonekalusteita ja altaita, jotka voit asentaa itse, ja niihin kaikkiin on tarkat ohjeet.

Tutustu kylpyhuonekalustevalikoimaamme

Kunnianhimoinen suunnittelija.

Jos haluat mennä syvemmälle ja ehkä haastaa kylpyhuoneesi fyysiset rajoitukset, sinun on vältettävä yllätyksiä. Etsi inspiraatiota ja ota sitten yhteyttä paikallisen Kvik-myymälän ammattilaisiin, jotka auttavat sinua suunnittelussa ja budjetissa.

Kylpyhuoneprojektin tärkeimmät rajoitukset ovat asiat, joita on lähes mahdotonta muuttaa - seinät, lattiat, viemäri. 
Mutta se, mikä on mahdotonta nyt, voi olla mahdollista myöhemmin - ja koska todellinen tavoite on unelmiesi toteuttaminen, olet itsellesi velkaa sen, että puhut ammattilaisten kanssa ja katsot, mikä on mahdollista. Tässä on linkki katsaukseen siitä, mitä voit ja mitä et voi muuttaa itse.

Investoi suunnitelmaasi. Jos sinulla on salainen unelma suuremmasta muutoksesta, investoi nyt valintoihin, jotka vievät sinua kohti Kylpyhuone 2.0 -suunnitelmaasi - esimerkiksi kun siirrät putkistoa tai siirrät seinää.

Tunne rajoituksesi - mutta älä anna niiden estää sinua.

Kukaan ei pidä rajoituksista, mutta kylpyhuoneissa on kolme kriittistä rajoitusta, jotka on sisällytettävä suunnitelmaasi:

  • Rakennusmääräykset
  • Talonrakenne
  • Henkilökohtaiset rajoitukset

Napsauta tästä saadaksesi hyödyllisen yleiskatsauksen siitä, mitä alueesi rakennusmääräykset sanovat siitä, mitä voit muuttaa tai asentaa itse ja mihin tarvitaan ammattilaisia. Itse asiassa voit tehdä tiettyjä asioita itse, ja ne voivat olla varsin inspiroivia, jos pidät DIY:stä – ja tietysti on tärkeää tietää se suunnittelun kannalta.

Talonrakenteiden rajoitukset edellyttävät selvästi arkkitehdin tai insinöörin neuvoja.

Henkilökohtaiset rajoitukset ovat usein tuntematon tekijä. On helppo yliarvioida, mitä kaikkea voi tehdä vapaa-ajallaan – ja vieläpä tyydyttävällä esteettisellä tasolla.

 

Kehitä inspiraatiota.

Tutustu älykkäisiin ratkaisuihin ystäviesi kodeissa, käy messuilla, selaa lehtiä, hae inspiraatiota seuraavasta hotelliyöstäsi tai surffaa Pinterestissä. Inspiraatiota löytyy kaikkialta. Etsi tunnelmaa, sisustustyyliä tai teknistä ratkaisua, joka sopisi hankkeeseesi. Toteuta se sitten kokeneen sisustusasiantuntijamme avulla paikallisessa Kvik-myymälässäsi.

Aloita perusasioista.

Katso kylpyhuonettasi seinästä seinään, lattiasta kattoon ja päätä: mitä ei voi muuttaa? Mieti sitten vapaasti kaikkea muuta. Mikä estää unelmiesi toteutumisen? Ja mitkä osat ovat edelleen tärkeässä roolissa? Meillä KVIK:lla on ehdotuksia kaikkeen, mitä haluaisit muuttaa - mutta lopputavoite on aina sinun unelmasi. Siihen voi olla yllättäviä reittejä, ja jotkut niistä saattavat vaatia vähemmän muutoksia kuin kuvittelisitkaan. Uusi allas ja kylpyhuonekalusteet, suurempi peili ja hyvä valaistus - niillä pääset jo pitkälle. 

Lue lisää

Hyödynnä keittiöasiantuntijaa.

Keskustelusi keittiöasiantuntijan kanssa voi toimia "reality checkinä" ja muistuttaa sinua siitä, että voit helposti saada siistin keittiön valitsematta kaikkein kalleimpia ja edistyksellisimpiä ratkaisuja.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.