5 asiaa, jotka tanskalainen muotoilu voi tehdä uudelle kylpyhuoneellesi.

Tanskalaisen muotoilun tunnusmerkki on kauneuden ja toiminnallisuuden esteettinen yhdistelmä, olipa kyse sitten keittiöstä tai kylpyhuoneesta. Tässä on viisi tapaa, joilla tanskalainen muotoilu voi toimia kauniisti kylpyhuoneessasi.

1. Kasvata huonetta minimalismilla.

Yksi kylpyhuoneen suurimmista ylellisyyksistä on vapaa tila - ja minimalistinen lähestymistapamme tanskalaiseen muotoiluun tarkoittaa vähemmän elementtejä ja enemmän vapaata tilaa. Seinäkaapit eivät tarvitse jalkoja, joten lattian ja seinän kauneus pääsee loistamaan ja korostumaan. Älykkäät kaapit, joissa on runsaasti säilytystilaa, voivat toimia hajuvesihyllyinä ja -kaappeina, ja integroitu pesuallas voi antaa sinulle vapaata hengitystilaa peilin edessä – joka aamu. Vapaa tila on kylpyhuoneen suurin ylellisyys.2. Pidä kaikki tarpeellinen käden ulottuville.

Nykyaikainen elämä tarkoittaa usein sitä, että kylpyhuoneet ovat täynnä henkilökohtaisia brändättyjä tarvikkeita, vempaimia ja hoitotuotteita. Manon kaltaisen älykkään ratkaisun avulla, joka yhdistää toiminnot ja antaa sinun järjestää laatikoiden sisällön, saat kaiken sinne, missä sitä tarvitset: peilin eteen. Järjestyksessä ja selkeästi näkyvillä, jotta kasvovesi ei jää minkään voiteen taakse piiloon. Muista, että olet sen arvoinen.

3. Keskity "puhtauteen”.

Olet varmasti samaa mieltä siitä, että kylpyhuoneessa on oltava puhdas tunnelma. Vaikka on kiistatonta, että tunnelman saavuttaminen vaatii itse asiassa siivoamista, minimalismissa on myös järkeä. Ilma ei liiku oikein täyteen ahdetussa kylpyhuoneessa, jonka lattiat ovat täynnä tavaroita.  Yksi tanskalaisen muotoilun tunnusmerkeistä on avoin tila elementtien ympärillä – lattialla, seinillä ja tavassa miten liikut tilassa. Tämä helpottaa puhdistusta, antaa ilman virrata vapaasti ja tarjoaa sinulle valoisan, ilmavan sisätilan, joka miellyttää sekä silmiä että nenää.

4. Laajenna tyyliäsi.

Tuot lisäulottuvuutta henkilökohtaiseen sisustustyyliisi sovittamalla keittiön sisustuselementit yhteen eteisen tai kylpyhuoneen elementtien kanssa. Tanskalaista muotoilua, kuten Mano-kylpyhuonekaappeja, voi yhtä luontevasti käyttää myös keittiössä ja korostaa näin hyvinvointikeskeisyyttä koko talossa.

5. Anna henkilökohtaisen kosketuksesi olla pääroolissa.

Mitä selkeämpi ja yksinkertaisempi perusmalli, sitä suuremman vaikutuksen koristeet tekevät. Koska tanskalainen muotoilu on usein selkeää ja terävää, sitä lämmittävät pehmeämmät, pyöreät tai värikkäät elementit. Lempiesineesi, olipa se sitten perintömaljakko, paras Ikebana-yritelmäsi tai tuoksupullo, pääsee kunniapaikalle integroidulla pesualtaalla varustetun Mano-kaapin päälle.

Hyödynnä paikallista Kvik-asiantuntijaa.

Keskustelu paikallisen Kvik-myymälän asiantuntijoiden kanssa voi toimia "reality checkinä" ja muistuttaa sinua siitä, että voit helposti saada tanskalaisen design-kylpyhuoneen hintaan, johon sinulla on varaa.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Varaa tapaaminen