OMBRA

Arjestamme on tullut yhä kiireisempää, joten uskomme, että kylpyhuoneen pitäisi olla rauhallinen ja rauhoittava paikka, jossa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi. Tanskalaisen luonnon inspiroima Ombra ympäröi sinua rauhoittavalla muotoilulla, ja sen rauhoittavat elementit heräävät henkiin luonnollisissa, kierrätetyissä materiaaleissa.

OMBRA

-- muoto ja toiminta täydellisessä harmoniassa.

Ombran selkeät linjat ja tilavat laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa hiusharjojen ja meikkien säilyttämiseen – kaikelle sille, mikä muuten täyttäisi työtasot. Lisää komerot pyyhkeille ja vastaaville täydentämään ulkoasua.

OMBRA green

2 333 €

-- mukauta vetimet.

Erottuvat sileät vetimet ovat saaneet inspiraationsa Tanskan rannoilla olevista sileistä kivistä. Voit valita kuudesta eri väristä ja antaa kylpyhuoneellesi persoonallisen tyylin. Vetimien materiaali korostaa etusarjojen väriä, ja jos haluat vaihtaa väriä myöhemmin, pieni päivitys voi raikastaa kylpyhuoneesi.

OMBRA green

2 333 €

— jännittävää väriä kierrätysmateriaaleista.

Ombra on saatavana kauniin rehevän vihreänä. Etusarjat on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, ja niissä on himmeä ja silkkinen pinta, joka on helppo puhdistaa. Sisäpuoli on kierrätettyä puukuitua, joten kalusteet on valmistettu seuraavaa sukupolvea ajatellen.

OMBRA -- ei vain kylpyhuoneeseen.

— -- keittiö.

Valitse Ombra keittiöön ja lisää Ombra myös kylpyhuoneeseen ja eteiseen, niin saat saumattoman ilmeen koko kotiisi.

Tutustu muihin kylpyhuonemalleihin.

Kaikki kylpyhuonemallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.