VEDA -– hyvinvointi on minimalismia.

Veda johdattaa sinut luonnollisesti yksinkertaisimmalla tavalla tanskalaisen muotoilun hyötyihin kylpyhuoneessasi. Se on valoisa ja viihtyisä, eikä sen geometrinen kauneus vaadi sinulta mitään tänä aamuna. Se vain muistuttaa sinua siitä, että kaikki henkilökohtaiset kauneustarvikkeesi ovat täällä valmiina sinua varten. Ja että sen minimalismia vain korostaa sen koristeellinen vedin- jonka valitsit niin hyvin.

VEDA

VEDA -– alastonta eleganssia.

Peilin alle sijoitetusta Veda-kylpyhuonekaapista tulee luonnollisesti aamu- ja iltarutiiniesi keskus - mutta huomaat luultavasti, että se inspiroi sinua enemmän kuin kylpyhuoneesi käytännöllisyys.  Koska se on seinäasennettu, se vapauttaa luonnollisesti lattiatilaa, ja Vedan kirkas mattapinta antaa ilmavaa eleganssia, joka mahdollistaa yksinkertaiset muotoiluvalinnat kylpyhuoneen muuhun sisustukseen. Saammeko ehdottaa tyylikästä hanavalintaa tai integroitua allasta persoonallisuuden lisäämiseksi?  Jos tarvitset inspiraatiota, tässä on allasvalikoimamme - tai voisit kenties piipahtaa myymälässämme?

–- vedin

Veda on minimalistinen ja rento, eikä siinä ole muuta asennetta kuin se, jonka sinä tuot muotoiluun. Voit lisätä ulkoasuun luonnetta perinteisillä vetimillä. Jos kaipaat inspiraatiota, tässä on meidän vedinperheemme - mutta haluaisimme nähdä sinut myös myymälässämme.

VEDA -– valmis suuruuteen.

Veda on minimalistista muotoilua, joka on täysin vastuullinen ja rakennettu kokonaan FSC-puusta - ja jopa sen matta, kestävä kalvo on kierrätettyä PET-muovia.  Sen yksinkertainen kauneus tekee syvällisen vaikutuksen kylpyhuonekaappina, mutta suuremmissa kylpyhuoneissa voit helposti täydentää sisustusta Praton elementeillä, kuten korkeilla kaapeilla. Tervetuloa näyttelytilaamme esittelyä varten. 

Jos olet jo suunnitellut Vedan käyttöä keittiössäsi, voit harkita myös Veda-kylpyhuoneen hankkimista. Se luo yllättävän kauniin yhtenäisyyden kotiisi - vieläkin yllättävän alhaisilla hinnoilla.

Ehkä suunnittelet kylpyhuoneesi uudistamista tai jopa laajentamista. Suosittelemme, että otat mukaan yhden asiantuntijoistamme jo suunnitteluvaiheessa. Tapaaminen on maksuton ja ei-sitova, ja vaikka emme myy suihkuhuoneratkaisuja tai marmorilaattoja, teemme yhteistyötä sekä timpureiden että urakoitsijoiden kanssa, jotka käyttävät tanskalaisia mallejamme työnsä lähtökohtana.

VEDA white

646 €

VEDA -– ei vain kylpyhuoneeseen.

— -– hyvinvointia myös keittiössäsi.

Tee yksinkertaisia valintoja Vedan avulla kylpyhuoneessasi ja tuo sen yksinkertaisuus myös keittiöösi.

— -– yhtä tyylikäs eteisessä.

Veda-vaatekaappi hoitaa jäähyväiset yhtä tyylikkäästi kuin parhaat tervehdyksesi.

Tutustu kylpyhuonemalleihimme.

Katso kaikki kylpyhuonemallimme

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.