Perusopas kylpyhuoneen virkistämiseen.

PRATO grey

1 249 €

Kaikilla pitäisi olla kylpyhuone, jossa kannattaa viettää aikaa. Ja voitkin saada sellaisen – myös nykyiseen kylpyhuoneeseesi. Meillä on laaja valikoima inspiroivia elementtejä, joiden avulla voit päivittää kylpyhuoneesi uuteen loistoon. Tässä oppaassa kerromme 3 tärkeintä lähestymistapaa.

Kaikissa kodeissa on kylpyhuone, mutta kokemuksemme mukaan useimmat ihmiset haaveilevat kylpyhuoneen parantamisesta. Yleisin syy on se, että kylpyhuoneet on rakennettu toiminnallisuutta silmällä pitäen – vaikka ne voisivat olla rentoutumisen ja hyvinvoinnin keskus, joka saa sinut tuntemaan olosi aivan uudeksi joka aamu. Useimmat kylpyhuoneet toimivat myös perheen kokoontumispaikkoina: se on perhe-elämän risteyskohta aamulla, kun kaikki pesevät hampaansa ja valmistautuvat päiväänsä. Sen pitäisi olla huone, jossa kannattaa viettää aikaa. Mitkä ovat siis tärkeimmät seikat, jotka kannattaa ottaa huomioon?

Uuden kylpyhuoneen laajuus.

Olemassa olevan kylpyhuoneen uusiminen on melkoinen haaste, koska se on rakennettu märkätiloja koskevien tiukkojen rakennusmääräysten mukaisesti. Näitä säännöksiä on edelleen noudatettava, mutta usein uusia, vielä tiukempia säännöksiä sovelletaan tietyissä tilanteissa - erityisesti laajojen muutostöiden tai remonttien yhteydessä. On kuitenkin tärkeää muistaa: kaikki unelmasi voidaan toteuttaa, ne tarvitsevat vain oikean suunnitelman. Aloita päättämällä projektin laajuus:

 1. Kunnostus
 2. Uusi design
 3. Muutostyö

MANO white

2 076 €

Sisusta uudelleen mielesi mukaan.

Jos suunnitelmissasi on sisustuksen uusiminen, suosittelemme, että otat lähtökohdaksi oman inspiraatiosi, henkilökohtaisen tyylisi ja makusi. Sanomme näin, koska meillä on laaja valikoima kylpyhuonetarvikkeita, valaistus- ja säilytysratkaisuja, jotka sopivat mihin tahansa kylpyhuonemiljööseen ja joista voit saada kipinän kylpyhuoneen kokonaisvaltaiseen uudistamiseen. Pienikin uudistus voi tehdä suuren eron. 

 • Aloita uusilla vetimillä
 • Tutustu uusiin moderneihin kylpyhuoneen valaistusvaihtoehtoihin
 • Inspiroidu kylpyhuonetarvikkeistamme – kaikki ne ovat muotoilultaan ja toiminnallisuudeltaan sellaisia, että ne tuovat uutta elämää kylpyhuoneeseesi.

Alkuun pääsee monella tavalla, ja voit yhdistellä niitä kaikkia omalla persoonallisella tyylilläsi. Kun on aika asentaa nämä esineet, voit luottaa siihen, että annamme sinulle selkeät ohjeet siitä, mitä voit tehdä itse ja mihin sinun on palkattava ammattilainen.

VEDA white

646 €

Uudista kylpyhuoneesi tanskalaisen muotoilun avulla.

Tanskalaisen muotoilun tuominen kylpyhuoneeseen antaa sinulle mahdollisuuden ottaa uusia näkökulmia merkittävällä tavalla – jopa nykyisen huoneen puitteissa ja siirtämättä mitään suuria asioita, kuten viemäriä tai pistorasioita. Kylpyhuonekalusteidemme minimalistinen estetiikka sisältää niin paljon toiminnallisuutta, että ne voivat vapauttaa tilaa tai tarjota ylimääräistä säilytystilaa kylpyhuoneessasi. Tyylikäs tanskalainen seinäkaappi, jossa on integroitu pesuallas, vapauttaa lattiatilaa sekä ilmavirtaa ja tuo olemassa olevat lattia- ja seinäpinnat täysimääräisesti esille.

 • Järjestele hyllysi superorganisoiduilla laatikoilla, jotka vapauttavat seinät ja pitävät kaiken tarvitsemasi juuri siellä, missä sitä tarvitset: peilin edessä
 • Sisusta integroidulla pesualtaalla, joka sulautuu visuaalisesti suoraan työtasoon
 • Jos olet innostunut tee-se-itse-tekemisestä, voit asentaa tärkeimmät osat itse, mutta tarvitset todennäköisesti valtuutettuja ammattilaisia veden ja sähkön kytkemiseen.

NOLIAM white

400 €

Kylpyhuoneen uudistaminen.

Monien kylpyhuonehaaveiden inspiraationa ovat lehtien kuvat vapaasti seisovasta kylpyammeesta tai vesiputoussuihkusta, upeasta uudesta seinä- tai lattiamateriaalista, kuten marmorista tai laatoista. Emme tarjoa täydellisiä kylpyhuoneremontteja, mutta takaamme, että kylpyhuonekalusteemme ja -tarvikkeemme näyttävät erinomaisilta yhdessä uuden kylpyhuoneesi kanssa.

Muista, kun märkätilan pintaa avataan tai viemärin liitäntäkohtaa siirretään vain hieman, siitä tulee remonttihanke, joka edellyttää valtuutettujen asiantuntijoiden osallistumista. 

Tämän ei pitäisi estää unelmiesi toteutumista - mutta suosittelemme, että otat ne suunnittelussa huomioon:

 • Selvitä tarkalleen, mitä haluat, ja ota sitten yhteyttä asianmukaisiin asiantuntijoihin saadaksesi yleiskatsauksen virallisista vaatimuksista
 • Sovi sitten tapaaminen tarvitsemiesi ammattilaisten kanssa, jolloin vältät piilotetut yllätykset ajan ja kustannusten suhteen. 
 • Keittiöasiantuntijamme auttavat sinua mielellään suunnitelman laatimisessa 


Tutustu kylpyhuonemalleihimme.

Katso kaikki kylpyhuonemallimme