Kaikkialle kotiisi

Vaatekaappi ja säilytys.

Räätälöidyt vaatekaappiratkaisut.

Me Kvikissä tarjoamme räätälöityjä vaatekaappeja juuri sinun tarpeisiisi. Tarvitsetpa sitten vaatehuoneen, liukuovet tai kaapit, tai haluat sisustaa eteisen tai lisää säilytystilaa kodinhoitohuoneeseen, me voimme luoda unelmiesi ratkaisun. Vaatekaappivalikoimamme tarjoaa sinulle parhaan lähtökohdan juuri sinulle sopivan ratkaisun löytämiseen. Saatat ajatella, että räätälöinti kuulostaa kalliilta, mutta kuten aina, yllätyt edullisista hinnoistamme. 

Tutustu vaatekaappivalikoimaamme

Tutustu vaatekaappimalleihimme.

Vaatekaappiunelma?

5 tapaa saada räätälöity vaatekaappi.

–- räätälöi vaatehuoneesi. 

Vaatehuoneemme ovat erillinen huone tai huoneen erillinen osa, joka on omistettu kaikkien lempivaatteidesi säilyttämiseen. Sisäpuolelle räätälöimme Module 16:n tai Vario 19:n, jossa kaikki on juuri niin kuin haluat. Kaikki alkaa mittauksistasi ja päättyy unelmiesi vaatehuoneeseen. Voit myös käyttää Vario 19:ää huoneen erillisosan luomiseen. Voit aina viimeistellä sen Smart- tai De Luxe -liukuovilla. 

–- räätälöi liukuovivaatekaappi.

Liukuovikaappimme ovat De Luxe- tai Smart-liukuoven takana oleva seinä tai seinän osa, joka on räätälöity lattiasta kattoon ja seinästä seinään juuri sinun huoneeseesi - ja joka on varustettu Vario 19- tai Module 16 -järjestelmistä koostuvilla älykkäillä säilytysratkaisuilla. 

–- räätälöi vaatekaappisi.

Vaatekaappimme on yhdistelmä kaappejamme, jotka on räätälöity valitsemiesi mittojen mukaan - ja viimeistelty haluamallasi etuosalla. 

–- räätälöi eteinen, lastenhuone, kodinhoitohuone.

Tanskalaisten design-vaatekaappiemme luovalla yhdistelmällä voit lisätä uutta toiminnallisuutta lähes jokaiseen huoneeseen.

Tee se itse.

Osaatko käyttää ruuvimeisseliä ja vatupassia? Jos näin on, hae keittiösi käytännöllisissä litteissä pakkauksissa paikallisesta Kvik-myymälästäsi ja asenna se itse. Sinä määräät tahdin, ja helposti ymmärrettävät ohjeemme opastavat sinua matkan varrella. 

Lisätietoja: Tee se itse

Tee se hauskasti.

Tämä tapa on tarkoitettu niille, jotka haluavat olla mukana, mutta ehkä koko homma tuntuu hieman pelottavalta. Kasaamme kaikki elementit puolestasi paikallisessa verstaassamme, ja sinä asennat ne itse. Näin voit tehdä osan työstä itse, mutta se ei jää kokonaan sinun harteillesi. 

Tee se helposti.

Tämä ratkaisu on sinua varten, jos haluat käyttää aikasi muuhun kuin uuden keittiön asentamiseen. Me teemme kaiken puolestasi: kokoamme elementit, toimitamme ne ja asennamme ne. Sinun tarvitsee vain istua alas ja nauttia upouudesta keittiöstäsi! 

Usein kysyttyjä kysymyksiä vaatekaapeista.

Vaatekaappimme eivät ole vakiokokoisia, vaan ne ovat kaikki räätälöityjä. Asiakkaillamme on usein paljon kysymyksiä tästä.

Asiakasvaatekaapit Instagramista.

@mettemundbjerg

MANO white

@husetvedelva

SMART black wood

@skraatoften

MANO white

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.