MANO dark grey

3 246 €

Kaikkialle kotiisi

Vaatekaappi ja säilytys.

Räätälöidyt vaatekaappiratkaisut.

Me Kvikissä tarjoamme räätälöityjä vaatekaappeja juuri sinun tarpeisiisi. Tarvitsetpa sitten vaatehuoneen, liukuovet tai kaapit, tai haluat sisustaa eteisen tai lisää säilytystilaa kodinhoitohuoneeseen, me voimme luoda unelmiesi ratkaisun. Vaatekaappivalikoimamme tarjoaa sinulle parhaan lähtökohdan juuri sinulle sopivan ratkaisun löytämiseen. Saatat ajatella, että räätälöinti kuulostaa kalliilta, mutta kuten aina, yllätyt edullisista hinnoistamme. 

Tutustu vaatekaappivalikoimaamme

VARIO19 white

3 603 €

Tutustu vaatekaappimalleihimme.

SMART black

1 190 €

Vaatekaappiunelma?

5 tapaa saada räätälöity vaatekaappi.

–- räätälöi vaatehuoneesi. 

Vaatehuoneemme ovat erillinen huone tai huoneen erillinen osa, joka on omistettu kaikkien lempivaatteidesi säilyttämiseen. Sisäpuolelle räätälöimme Module 16:n tai Vario 19:n, jossa kaikki on juuri niin kuin haluat. Kaikki alkaa mittauksistasi ja päättyy unelmiesi vaatehuoneeseen. Voit myös käyttää Vario 19:ää huoneen erillisosan luomiseen. Voit aina viimeistellä sen Smart- tai De Luxe -liukuovilla. 

–- räätälöi liukuovivaatekaappi.

Liukuovikaappimme ovat De Luxe- tai Smart-liukuoven takana oleva seinä tai seinän osa, joka on räätälöity lattiasta kattoon ja seinästä seinään juuri sinun huoneeseesi - ja joka on varustettu Vario 19- tai Module 16 -järjestelmistä koostuvilla älykkäillä säilytysratkaisuilla. 

–- räätälöi vaatekaappisi.

Vaatekaappimme on yhdistelmä kaappejamme, jotka on räätälöity valitsemiesi mittojen mukaan - ja viimeistelty haluamallasi etuosalla. 

–- räätälöi eteinen, lastenhuone, kodinhoitohuone.

Tanskalaisten design-vaatekaappiemme luovalla yhdistelmällä voit lisätä uutta toiminnallisuutta lähes jokaiseen huoneeseen.

VARIO19 white

3 603 €

Tutustu parhaaseen tanskalaiseen suunnitteluun vaatehuoneellesi katalogissamme.

Asiakasvaatekaapit Instagramista.

@mettemundbjerg

MANO white

@husetvedelva

SMART black wood

@skraatoften

MANO white