Etusarjojen värit

SLIDING DOORS -– älykäs valinta vaatekaappiisi.

Tulet hämmästymään, mitä kaikkea liukuovilla voi tehdä. Ne voivat toimia sisäänkäyntinä upeaan vaatehuoneeseesi tai koko seinän kattavana peilinä, joka kätkee vaatteesi turvallisesti piiloon ja saa huoneesi näyttämään suuremmalta. Ja ne liukuvat auki kevyellä liikkeellä. Smart ja DeLuxe ovat kaksi liukuovikonseptiamme, jotka muodostavat räätälöidyn vaatekaappikonseptimme keskeiset elementit. Niitä on saatavana useissa eri väreissä Haluaisimme esitellä ne sinulle - pistäydy lähelläsi sijaitsevassa Kvik-myymälässä.

SLIDING DOORS

– tee valintasi.

Jos sinulla on huoneessa erillinen osio tai nurkka, liukuovilla erotat sen täydellisesti ja tyylillä. Liukuovia voi käyttää myös muiden moduuliemme kanssa – kuten tämä Vario16, josta tulee täydellinen liukuovellinen vaatekaappi. Valittavana on kaksi profiilia, Smart ja Deluxe. Liukuovemme rullaavat sujuvasti kiskoilla, ja niihin on saatavana erimallisia ja -värisiä paneeleja – myös peilejä – sekä vetimiä makusi ja huoneesi sisustuksen mukaan.

SLIDING DOORS black

1 190 €

– täydellinen peitetarina.

Sinulla ei varmasti ole mitään salattavaa, mutta toisaalta kodinhoitohuoneellasi saattaa olla. On suuri helpotus, kun voit peittää kaikki tarvittavat laitteistot ja putkistot tyylikkäästi. Mutta liukuovemme voivat tehdä paljon muutakin. Ne ovat korvaamaton osa räätälöityä vaatekaappikonseptiamme – ja ne voidaan valmistaa mittojesi mukaan. Tarkalleen sanottuna 2,73 metriä kattoon – eikä leveydelle ole teknisesti rajaa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa talosi hieman oudot nurkat optimaalisiksi säilytyspaikoiksi. Voit jopa piilottaa pesukoneen ja kuivausrummun liukuovien taakse.

-- näet siinä peilikuvasi.

Ken on maassa kaunehin? Se ei ehkä näytä parhaita puoliasi – mutta peilillä varustetut liukuovet voivat imarrella sisustustasi ja saada huoneesi tuntumaan tilavammalta. Halusitpa sitten savua ja peilejä tai et, voit valita sävytetyn versiomme saadaksesi pehmeän ilmeen tai tavallisen hopean saadaksesi kristallinkirkkaan näkymän. Herää joka aamu täydelliseen selfieen. Saatat tietenkin pitää jostakin muusta kuudesta liukuovityypistä. Kaikki ne antavat takaisin lattiatilan, jonka muut kaapit valtaavat kääntöovien vuoksi. Mitä peilin takana on, riippuu sinusta – mutta suosittelemme, että harkitset Vario 19 -sisustusta.

SLIDING DOORS mirror

794 €

Tutustu tanskalaiseen vaatekaappisuunnitteluun.

Mallit