Kvik-vaatekaapin salaisuus.

Sinulla on varmasti kotisi järjestämistä varten suunnitelma, joka vastaa sekä henkilökohtaista tyyliäsi että budjettiasi. Tiesitkö, että kaikki vaatekaappiratkaisumme tehdään mittatilaustyönä juuri sinulle? Se on vaatekaappiemme salaisuus. Tässä oppaassa kerromme, miten saat räätälöidyn tanskalaisen design-vaatekaapin yllättävän edullisesti.

-- on uusi tapa ajatella vaatekaappeja.

Meillä kaikilla on tarve säilyttää tavaroitamme, olipa kyse sitten eteisen takeista ja kengistä, rakkaasta lenkkarikokoelmastamme tai joulukoristeista niiden 11 kuukauden ajan, jolloin niitä ei käytetä. Viimeinen asia, jota tarvitsemme, on jälleen yksi vakiokokoinen, tehdasvalmisteinen vaatekaappi, joka ei oikein sovi tarkoitukseen. 

Parempi ratkaisu on luoda kokonaisvaltainen järjestelmä tavaroiden järjestämiseen, joka sopii luontevasti huoneeseen ja joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi. Kutsumme sitä vaatekaapiksi, ja meillä on räätälöityjä ratkaisuja makuuhuoneisiin, eteisiin ja kodinhoitohuoneisiin, jopa toimistoon ja lastenhuoneeseen. Räätälöinti kuulostaa ehkä kalliilta, mutta kuten kaikki muukin valmistamamme, voimme tehdä sen yllättävän edullisesti.  

Katso kaikki vaatekaappimallimme

Tutustu eteisen vaatekaappimalleihin.

OMBRA white

– eteiseen

MANO dark grey

– eteiseen

1. Ajattele mittatilaustyötä– KAIKKI vaatekaappiratkaisumme ovat mittatilaustyötä. Sovitamme sen täsmälleen juuri sinun huoneeseesi omien mittojesi perusteella. Se on meille vakioratkaisu, joten et enää joudu tyytymään tehdasvalmisteisiin ratkaisuihin, jotka eivät oikein sovi. 

2. Ajattele korkeutta– lattiasta kattoon -ratkaisut tarjoavat ylimääräistä säilytystilaa yläosassa, ja liukuoviemme enimmäiskorkeus on 270 cm. Näin voit hyödyntää muuten käyttämätöntä tilaa. 

3. Yritä unohtaa ovet – valitse vapaasti saranaovien, liukuovien tai avokaapin välillä - mutta muista, että liukuovet tai avomallit vapauttavat paljon tilaa - ja tuovat pienempiinkin huoneisiin vaatehuoneen tunteen.

4. Ajattele muutakin kuin vaatteita – oikeanlaisten tarvikkeiden avulla kaikki asusteet, kuten kengät, vyöt, laukut tai meikit, voidaan säilyttää ja jopa asettaa esille - tai piilottaa liukuoven taakse. Valinta on sinun.

5. Ajattele tilaa – mitä makuuhuoneen alueita ei ole jo otettu sängyn, lipastojen tai ikkunoiden käyttöön? Jäljelle jäävät tilat - riippumatta siitä, mitä ne nyt sisältävät - voidaan sisällyttää vaatekaappisuunnitelmiisi, sillä räätälöimme vaatekaapit tilaasi sopivaksi.

6. Ajattele tyylejä – kaikki tanskalaiset designimme ovat minimalistisia, joten ne sisältävät paljon toiminnallisuutta tavalla, joka sopii helposti omaan persoonalliseen tyyliisi tai jopa korostaa sitä.

Neljän askeleen suunnitelma.

-- unelmiesi vaatekaappi makuuhuoneeseesi.

Emme myy vakioratkaisuja, vaan suunnittelemme ja sisustamme asiakkaan tarpeiden mukaan.

-- Claus Johnsen, Head of Category Management & Design, Kvik