Uudista eteinen 5 helpolla vaiheella.

Haluaisitko taloosi kutsuvamman eteisen? Vai toiveissa järjestää teini-ikäisen huone? Räätälöity vaatekaappi voi olla vastaus, ja yllätyt, kuinka edullista se on. Katso, miten voit uudistaa useimmat huoneesi - viidessä yksinkertaisessa vaiheessa.

Räätälöidyt vaatekaapit voivat tehdä ihmeitä, kun muutat talosi välialueet säilytystilaksi – varastoimalla älykkäästi tavaroita ja mullistamalla tilan käytön. Puhumme välialueista, koska joskus ne eivät ole edes huoneita - kuten eteinen tai kodinhoitohuone, mutta mittatilaustyönä tehty vaatekaappi sopii yhtä hyvin kotitoimiston nurkkaan tai teini-ikäisen huoneeseen.

Koska nämä alueet vaihtelevat perheittäin, tämä on vain yleinen ohje, mutta löydämme mielellämme juuri sinun tilojesi ja tarpeidesi mukaisen ratkaisun.  

Koska Kvik-vaatekaappi on räätälöity ratkaisu useisiin ongelmiin, voi olla haastavaa nähdä se mielessäsi. Miltä se näyttää, mitä se maksaa, miten se asennetaan - nämä kaikki ovat toisistaan riippuvaisia kysymyksiä. Etusijalla on tässäkin laajuus: mitä sen on sisällettävä?

 

1. Miten mitoitat vaatekaappisi.

Ehdotamme, että aloitat "perusasioista" – katso, mitä sinulla jo on - kaappeja, hyllyjä, lipastoja, naulakko– kaikki, mitä huoneessasi on. On melko todennäköistä, että se on uuden vaatekaappisi perussisältö. Mieti sitten, mitä sinulta puuttuu. Tämän harjoituksen pitäisi antaa sinulle yleiskuva siitä, mihin kaikkeen tarvitset uutta vaatekaappia.

Kuvittele sitten huone ilman näitä asioita. Mitä tilaa huoneeseen vapautuu? Saattaa olla hyvä idea poistaa tavarat fyysisesti huoneesta ja tarkistaa niiden takana oleva seinä. Pitääkö ottaa huomioon yllätyksiä, kuten asennuksia jne. tai jopa sisällyttää ne vaatekaappiin?

Nyt kun sinulla on yleiskuva siitä, mitä tarvitset ja mitä on muutettava, voit siirtyä vaiheeseen kaksi.

2. Miten sijoitat vaatekaappisi.

Joissakin huoneissa on selkeä kaapin paikka - mutta kaikissa tapauksissa valinta on sinun. Kun tiedät, mihin vaatekaappi sijoitetaan, voit olla tarkempi. Muista ajatella ylöspäin. Voimme valmistaa jopa 270 cm:n korkeita vaatekaappeja, ja siinä on jo paljon tilaa hyödynnettäväksi. Liukuoviratkaisu vapauttaa usein tilaa vaatekaapin edestä.

3. Miten suunnitella vaatekaappisi?

Suosittelemme laatimaan listan ylimääräisistä asioista tai ominaisuuksista, joita haluaisit huoneeseen. Voit saada inspiraatiota tältä sivustolta, mutta vaihtoehtoja on paljon enemmän. Haluaisitko esimerkiksi eteiseen penkin, jossa voit istua ja laittaa kengät jalkaan, tai keittokomeron, jossa voit keittää kahvia kotitoimistoosi, tai minijääkaapin teini-ikäisen huoneeseen? Ehkä kodinhoitohuoneessa on joitakin asennuksia tai laitteita, jotka haluat piilottaa liukuovien taakse? Tällä listalla saat apua uuden huoneesi varusteluun. Teemme ratkaisun juuri sinun huoneeseesi, joten sinun ei tarvitse tyytyä vakioratkaisuihin

 

4. Näin mittaat vaatekaappiasi varten.

Mittaa valitun alueen kaikki nettomitat sekä seinän korkeus. Apua saat käyttämällä mittausopastamme.

5. Siirry askel lähemmäs uutta vaatekaappiratkaisuasi.

Kun olet laatinut listat- virtuaalisesti tai paperille - on todella helppoa tuoda ne paikalliseen Kvik-myymälään ilmaista konsultaatiota varten. Kun varaat tapaamisen ja kerrot uuden vaatehuoneen mittasi, voimme mennä suoraan asiaan, ehdottaa ideoita ja antaa sinulle tarjouksen vaatekaapista. Muista, että tapaaminen on maksuton ja sitomaton.