Luuletko, että uusi vaatekaappi on kallis asia?

Kuinka paljon uusi vaatekaappi maksaa?

Uskomme, että tanskalainen muotoilu kuuluu kaikille - ja että kaikilla on oikeus siistiin vaatekaappiin! Teemme kaikkemme pitääksemme hintamme alhaisina, toimitamme tuotteemme litteissä paketeissa ja tarjoamme eritasoisia palveluita, jotka sopivat eri budjetteihin. Tällä sivulla saat käsityksen siitä, mikä vaikuttaa eniten vaatekaappiratkaisun hintaan - ja miten pysyt budjetissasi.

Oletko jo päättänyt budjetin uutta vaatekaappia varten? Se on tietenkin tärkeää pitää mielessä, kun alat tutkia vaihtoehtoja. Budjetista on kuitenkin yleensä vaikea saada selkeää käsitystä ennen kuin tiedät tarkalleen, mitä tarvitset ja millaisen vaatekaappiratkaisun haluat. Hinta riippuu pitkälti tarpeistasi ja prioriteeteistasi.

Mieti sellaisia kysymyksiä kuin.

  • Mihin vaatekaappi sijoitetaan ja kuinka paljon tilaa voit ja aiot käyttää siihen?
  • Kuka käyttää vaatekaappia - lapset, aikuiset?
  • Kuinka paljon säilytystilaa tarvitset (kengät, vaatteet, päällysvaatteet, tavarat ja lelut)?
  • Tyyli ja muotoilu - pitäisikö vaatekaapin sopia huoneen muihin huonekaluihin?

Ehkä on joitakin asioita, joista et halua tinkiä - ja toisia, joista sinulla ei ehkä ole niin vahvoja näkemyksiä? Kun olet selvittänyt perusasiat, sinulla on jo paljon paremmat edellytykset tarkastella budjettia!

Siisti vaatekaappi, jossa on liukuovet ja paljon fiksua sisustusta, ei suinkaan räjäytä budjettia. Oikealla ovien, kaappirungon ja sisustuksen yhdistelmällä saat tyylikkään, tilaa säästävän liukuovikaapin, joka sopii sekä tarpeisiisi että lompakkoosi.

Hanki liukuovellinen vaatekaappi edulliseen hintaan.

Liukuovella voit luoda haluamasi tyylin huoneeseen - ja liukuovilla on lisäksi se ilmeinen etu, että ne kätkevät kaiken sotkun taakseen. Kvik tarjoaa sekä ovia että sisustusta eri hintaluokissa - kaikki kaunista tanskalaista muotoilua ja korkealaatuista viimeistelyä.

Jos sinulla on tiukka budjetti, voit käyttää vähemmän rahaa sisustukseen ja saada silti rohkean ratkaisun, joka luo rauhan ja järjestyksen huoneeseen. Valitse esimerkiksi hyllyt ja lokerot hienostuneempien ratkaisujen, kuten lasisivuilla varustettujen laatikoiden sijaan - aivan kuten voit valita tavallisen vaatetangon valoilla varustetun luksusmallin sijaan.

 

Katso ovivalikoima

Tee se itse ja pidä hinnat alhaalla.

Onko sinulla näppäryyttä ja rohkeutta kokeilla hieman tee-se-itse-työtä? Voit koota uuden vaatekaapin helposti itse - ja säästää näin ammattilaisen palkan.

Vai haluatko välttää poran ja vatupassin käyttöä? Hyödynnä Tee se helposti -palveluamme - saat uuden unelmiesi vaatekaapin ilman vaivaa.

Katso palvelu- ja toimitustasomme täältä

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Vaatekaappi ja liukuovet.

Mallit
— VARIO19 white

Kaunis ja yksinkertainen avoin vaatekaappi, jonka suunnittelussa on keskitytty selkeisiin linjoihin ja eniten käyttämiesi tavaroiden helppoon saatavuuteen.

— SMART black wood

Mustat Smart-liukuovet ovat sinulle, joka haluat tyylikkään ja minimalistisen vaatekaappiratkaisun.

— MILK

Milk-vaatekaapit ovat täydellinen valinta sinulle, joka etsit klassisia ja yksinkertaisia valkoisia ovellisia kaappeja.