Inspiroidu

Valitse moderni maalaiskeittiö.

PAVIA pure grey

9 795 €

Yksityiskohdissa se salaisuus. Kaikki eivät pidä minimalistisista ja yksinkertaisista valkoisista keittiöistä. Saatat etsiä jotain hieman perinteisempää. Saatat yllättyä siitä, että perinteiset maalaiskeittiön yksityiskohdat, kuten kehykset ja vetimet, voivat olla yhtä kauniita suuressa, korkeassa kaupunkiasunnossa.

Juuri yksityiskohdat, kehysovet, avohyllyt ja perinteiset vetimet, tekevät maalaiskeittiöstä niin klassisen. Onneksi voit helposti inspiroitua ja saada hieman maalaiskeittiön charmia nykypäivän tarpeita vastaavaan moderniin keittiöön.

Riippumatta siitä, pidätkö maalaismaisesta, romanttisesta tai modernimmasta, voit käyttää maalaiskeittiön yksityiskohtia oman tyylisi luomiseen.

Romanttinen lämpö.

Tyylikkäät vetimet ja ovet, joissa on hienot kehykset, auttavat antamaan keittiöllesi hieman sitä romantiikkaa, jonka yhdistät todelliseen maalaiskeittiöön. Koristele keramiikalla ja luonnonkukkasilla saadaksesi erityisen lämpimän ja viihtyisän ilmeen. 

Tutustu vedinmallistoihin

Maalaismainen charmi.

Anna keittiöllesi rustiikkisempi ilme käyttämällä työtasossa luonnonmateriaaleja, kuten puuta tai kiveä. Voit myös valita tarvikkeita, jotka lisäävät maalaisviehätystä - astioita, kukkia, kuparipatoja. 

Maalaisidylli.

Yhdistä idyllinen maalaistyyli tanskalaiseen muotoiluun, ja saat keittiöön modernin ilmeen. Tuo klassisen maalaiskeittiön elementti keittiöösi avohyllyillä ja anna keittiön puhtaiden linjojen luoda rauhallinen tasapaino.

Katso, miten Ferro voi viimeistellä ulkoasun

PAVIA -- moderni maalaiskeittiö.

PAVIA pure grey

9 795 €

Moderni maalaiskeittiö.

Romanttinen maalaiskeittiö on palannut päivitettynä ja modernina versiona, jossa on hienoja yksityiskohtia sekä kuparin, messingin ja puun elementtejä. Tämä keittiö huokuu hyviä hetkiä ja haudutettua ruokaa ja luo rauhallisen keitaan kiireisen arjen keskelle. Se sopii yhtä hyvin korkeakattoiseen kaupunkiasuntoon kuin kesämökkiin maaseudulla.