Pienen keittiön suunnitteluopas.

Miten saat keittiöstäsi kaiken irti, kun tilaa on vähän? Pieni keittiö ei välttämättä tarkoita ahtaita ja täyteen ahdettuja kaappeja ja laatikoita - aivan kuten muutama neliömetri ei tarkoita, että sinun on tyydyttävä keittokomeroon. Voit tehdä paljon, jotta saat pieneen keittiöösi tilaa kaikille astioillesi ja keittiökoneillesi. Täältä saat hyviä neuvoja siitä, miten saat pienestä keittiöstä kaiken irti.

Hyvä keittiö on sellainen, joka sopii henkilökohtaisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi. Meillä kaikilla on hyvin erilaiset käsitykset siitä, mitä keittiömme pitäisi pystyä tekemään – sekä käytännöllisesti että esteettisesti. On tärkeää, että mietit tarkkaan, mitä toiveita sinulla on uudelle keittiöllesi ja onko ne mahdollista toteuttaa käytettävissä olevissa tiloissa. Ehkä tarvitset lisää työtilaa pilkkomista, viipalointia ja ruoanlaittoa varten? Vai haluaisitko mieluummin tinkiä työtasotilasta ja tehdä tilaa pienelle ruokailutilalle? Sinun on vain mietittävä, mikä on sinulle tärkeintä uudessa keittiössäsi.

5 kysymystä pohdittavaksi.

1. Mistä pidät nykyisessä keittiössäsi ja mistä et pidä

2. Pitäisikö keittiö mukauttaa vain sinun tarpeisiisi, vai jaatko sen muiden kanssa?

3. Pitäisikö siellä olla ruokailutila? Vai haluaisitko mieluummin lisää työtilaa?

4. Millaisen tyylin haluat keittiöösi - ja sopiiko se muun asuntosi tyyliin?

5. Voidaanko unelmasi toteuttaa tilan ja rahan suhteen?

MILK white

2 918 €

Käytä värejä tilan luomiseen.

Kun sinulla on vain vähän tilaa keittiössäsi, voit käyttää värejä avartamaan tilan tuntua. Voit tehdä paljon luodaksesi illuusion siitä, että tila on suurempi kuin se todellisuudessa on.

Mieti, mitä värejä valitset, kun sisustat uutta keittiötäsi. Kun neliöitä on vain muutama, voi olla houkuttelevaa valita vain vaaleita ja valkoisia värejä, mutta käyttämällä sekä tummia että vaaleita sävyjä korostat vaaleita elementtejä ja luot dynaamisuutta.

PAVIA white

4 668 €

Käytä tilaa viisaasti.

VEDA green

2 760 €

Haaveiletko seurustelukeittiöstä, mutta tilanpuute estää sinua? Seurustelukeittiömme ei ole tarkoitettu vain suuriin koteihin. Jos keittiö on esimerkiksi olohuoneen jatke, seurustelukeittiö voi olla ilmeinen ratkaisu. Sitten sinulla on tilaisuus keskustella ja pitää hauskaa perheen ja ystävien kanssa samalla, kun päivällinen hautuu liedellä.

Pieniin tiloihin tarkoitetut SeurusteluKeittiömme®.

Tutustu kaikkiin keittiömalleihimme