Valkoisen keittiön suunnitteluopas.

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

Hanki kaunis valkoinen keittiö, joka vastaa unelmiasi! Valkoinen keittiö on ollut suosittu valinta jo vuosia. Eikä syyttä, sillä valkoisella keittiöllä on joitakin ominaisuuksia, joita muilla keittiöillä ei vain ole.

Valkoinen keittiö on tyylikäs ja sopii kaikkeen, joten se sopii hyvin mihin tahansa kotiin. Valkoinen toimii täydellisesti perusvärinä, joka antaa sinulle loputtomasti mahdollisuuksia leikkiä värielementeillä, kuten maaleilla, kaakeleilla ja jopa pienillä laitteilla.

Meillä täällä Tanskassa on pakkomielle valosta, koska se antaa elämää ja iloa. Valkoinen keittiö ei ainoastaan levitä eloa ja iloa, vaan se tarjoaa myös rauhoittavan taustan, joka kutsuu keskusteluun ja luo läsnäolon tunteen kotiisi. 

Valitse värilliset aksentit.

Valkoisen kanssa ei voi mennä vikaan. Valkoinen keittiö on tyylikäs ja neutraali, ja se antaa sinulle vapauden lisätä erilaisia värejä ja materiaaleja tyylisi mukaan. Valitse esimerkiksi antrasiitinharmaa keittiöhana klassisen kromatun sijaan. Tai lisää värillisiä listoja, jotka kehystävät valkoisia ovia. Keittiön allas on myös paikka, johon voit lisätä väriä, särmää ja persoonallisuutta. 

Löydä Danish Design -tuotteemme, jotka sopivat valkoiseen keittiöösi
Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

Vetimet viimeistelevät ilmeen.

Valitsemasi vetimet vaikuttavat osaltaan ilmeeseen. Kun valitset ovet, joissa on integroidut vetimet, saat minimalistisen keittiön, kun taas pienet, tummat metallinupit antavat keittiölle romanttisen ja rustiikkisen ilmeen. Meillä on valittavana molempia, joten sinun on vain löydettävä oma tyylisi.

Tutustu vetimiin
White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Koe Mano whiten muotoilu.

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

MANO white -- seurustelukeittiö koko perheelle.

Koe Mano – ikoninen vetimetön keittiömme rohkeaa tanskalaista muotoilua - ja anna sen vietellä.
Valkoinen rustiikkinen keittiö, jossa on sisäänrakennettu uuni ja valkoiset etulevyt

MANO small -- kerrostaloon.

Minimalistinen, pelkistetty ja urbaani. Inspiroidu teollisesta tyylistä ja hanki tanskalaista muotoilua, jossa on persoonallisuutta ja särmää.

MANO white -- laivakeittiö

Anna valkoiselle Mano-keittiöllesi viileää tanskalaista tyyliä rustiikkisella puisella työtasolla, joka muodostaa jyrkän kontrastin Mano-keittiön pitkille vaakasuorille linjoille.

Koe Mano 2 drawer

Mano 2 drawer -- tulet rakastamaan sitä.

Mano 2 drawer-seurustelukeittiössä on tilaa elää - ja kaikki voivat osallistua ilman, että he ovat tiellä.

Mano 2 drawer -- laivakeittiö

Koe Mano 2 drawer klassisen valkoisena.

Tutustu valkoisiin keittiöihimme.